0

ben haberler için foxu izlemeyi tercih ediyorum. fatih portakal'ın oldukça objektif bir anlatıma sahip olduğu düşünüyorum. bence başarılı bir sunucu. a haberin doğruluk payı oldukça az ki zaten göz var izan var. ekonomimiz süper, uçuyoruz dediği zaman bile istatistiksel verilere bakıldığında bir ton işsizin olduğu görünüyordu. açıkçası olumlu şeyler dışında bir şey söylemediği için izlemeyi pek tercih etmiyorum. bence a haber dışarı çıkıp ya halkın durumuna bakmıyor ya da gerçekten tuhaf bir kafada yanlı olarak haber yapıyor. anlamak oldukça güç.

0

ikisini de haber kanalı olarak tercih etmem.ulusal tv, krt, cem tv gibi kanalları izliyoruz haberler çıktığında.

0

ben genellikle fox'u tercih ediyorum. fox tv kanalı çünkü doğruları açıkça söyleyen ve mazlumların yanında olan bir yardımcı bir kanaldır ve asla ayrım gayrım yapmayıp doğruları söyleyen ve sergileyen bir kanaldır.diğer bir yandan a haberi tercih etmememin sebebi ise a haber sadece bir taraf tutmasıdır.diğer bir özelliği ise rakiplerine karalama çalışması yaparak benim fikrimce halkı kötü yönde ilerletmesidir.düşüncelerim bu şekildedir.

0

tabiki fox tv tercih ederim a haberi izleyip kendimi uyanmak bilmeyen bir uykuya veya kine ayrıma sevk edemem. bu bağlamda fox haberi severek izlemeyi tercih ediyorum enazından tarafsız olmaya çalışıyor.

1

bizden çok star ve fox haberlerini izliyoruz yani fox haberleri çıkana kadar diğer kanallarda bültenleri izliyoruz sonra da genellikle haber kanalı olarak fox kanalı izliyoruz.

0

ben foxu tercihi ediyorum sizlerde foxu tavsiye ediyorum