0

sorumani sitesinde ödeme bekleyen var mı?

ben hemen hemen bir aydır ödeme bekliyorum ödemem yapılmadı ve hiçbir şekilde de mesajlarıma cevap vermiyor neden acaba bilgisi olan var mı ya da sorumani kendisi bu soruya cevap verebilir mi? sorumani sitesinde bir açıklama bekliyorum lütfen.

5 cevap
0

reklamlara mi tiklasak. sitenin alacagi odeme belki biraz artar. bu tarz sitelerdd biliniyor ki reklamlarw ne kadar cok tiklanirsa kazanc artiyor diye biliyorum. google reklam uzerindrn odeme yapiyor ya sitelere.denesek mi acaba birkac kisi. googlr'nin yapacagi odemelerin tarihi her ayin 25-27 si arasina drnk grliyor birde.

0

ben iki defa talepte buludum çok bekleyince iptal ettim. niye böyle oldu bilmiyorum. beyin bedava modundan dolayı mı acaba böyle oldu. anlamadım ki niye böyle oldu site.

0

hesabım yeni daha alışmadıgım için bir fikrim yok

0

vallahi ben bir aydır 46 tl ödeme bekliyorum yani ben daha bekleyeceğim inşallah yatırırlar en kısa zamanda daha incelemede bekliyor yani evet kısa süre önce ben bu siteye katıldım ve burada 4 ödeme aldım yani hakkını yememek gerekir yani bu sefer gecikti diye bir şey diyemem sadece benim zoruma giden mesajlara cevap vermemesi bir de açıklama yapmamalıdır yani yoksa en azından ya bizim durumumuz el vermiyor bu ay ödeme yapamayacağız diye bir duyuru yapabilirlerdi biz de anlayışla karşılardık yine de bekliyorum artık inşallah bugün veya yarın yatırmaları bekliyorum.

0

ben de bekliyorum odememi iki haftadir. bir aciklamada yapmiyorlar. beyin bedava modunu da kac gun sonra kaldirdilar. zahmet buyurmuslar. beyin bedavadan once şu odemeleri yatirsalardi keske. iste uyelerini boylr onemsiyorlar. kendi topuklarina sıktılar farkinda degiller. savciliga gittim, suc duyurusunda bulundum site hakkinda. madem odemeyeceklerdi ya da eciktireceklerdi, bir ackklama yapsalardi. iste site kurduk bitti dediler resmen.