0

bence soru ve cevap incelemeleri uzun sürdüğü için diye düşünüyorum tabi gene de bir açıklama gelirse fena olmaz ödeme bekleyen kişiler için.

1

yeni üye değilim ama siteye çok girmedim. bana bu siteyi arkafaşlatım baya övmüştü. ancak yaklaşık bir veya bir buçuk ay önce 10 gündür ödeme yapmıyorlar diyor bir söylem duymuştum. çok dikkat etmedim. zaten vaktim de olmadığı için siteye göremiyorum pek. başka bir üye arkadaşım da bu siteye sadece kopya içerik girenlerin ödemesi yapılmadığını söylemiştir.

1

sorumani sitesi aslında ben hemen hemen iki buçuk aydır bu siteye katıldım ve buradan 4 ödeme aldım 5 ödemeyi talep ettim incelemede 1 ay kaldı yatırılmadı iptal ettim topladığımda beraber 46 tl talep ettim ve incelemede bekliyor 3 haftadır bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum acaba neden ödeme yapmıyorlar.

1

bu cidden doğru mu?. sorumani sitesinde önceden bir kaç ay evvel ödeme talebinde bulundum aldım da karşılığını ama şimdi sorumani sitesinin ödeme işlemlerini yapmaması gibi bir iddia ortaya atılması bile ister istemez akılları karıştırır, bu doğruysa eğer şikayetler çoğalacaktır ve sıkıntı artacak giderek.umarım sorumani sitesinin böyle bişeyi uygun görmeyip, ödemeleri aksaksız yapacağı güzelliklerle karşı karşıya kalırız da seviniriz yine en azından çünkü güvenilir bildiğim tek bu site kaldı ama bu site de böyleyse hüsran olur benim için.