0

kesınlıkle kalkmalı gereksız bır sey bence yanı

0

beyin bedava modunu hiç sevmiyorum bence kalksa güzel olur. :)

0

beyin bedava modu gelmediği zaman şikayet eden arkadaşlar beyin bedava modu açılınca toz oluyorlar. beyin bedava modundan çıkmak için cevapsız soru bırakmamak için o kadar çok uğraştım ki. soru sormaya gelince hemen bir sürü soru soruyorlar ama cevap doğru düzgün yok. beyin bedava modu ya kalkmalı ya da yazarlara sınırlamalar getirilmeli. sonuçta emek veriyoruz. hele bazı soruların cevabını bilmek imkansız çok biliyorsa o cevap versin o zaman yani soran kişi. sorup sorup kayboluyorlar. siteyi ayakta tutmak için cevap da gerekli sadece soru sormak önemli değil. sonuçta bilgi alışverişi ancak bu şekilde yapılır. kesinlikle sınır getirilmeli soru sorup başka hiçbir şey yapmıyorlar. beyin bedava modu aktifken umurlarında değil. soru soranların bazıları kendi sorularına bile cevap vermiyorlar. çok sinirleniyorum o zaman. onca emek veriyoruz.

0

beyin bedava modunun toptan olarak kalkmasi lazim. siteye yarardan cok zarar getirdi cunku bu sistem. aralik ayindan beri soru limiti gelsin diye cirpiniyorum. yani en son beyin bedava modu 1 ay kalkmadi. bu da uyeleri siteden soguttu ve kimse girmedi siteye. bu da sitenin para kazanaamamasina sebep oldu. para kazanamayinca bizim odemeler yapilamaz oldu malesef. yani sirf bu kadar kisi simdi size bir tazminat davasi acsa, magduriyet yasadik paramizi yatirmadilar dese kac kisiye tazminat odemek zorunda kalacaksiniz haberiniz var mi acaba sorumani ekibi. bazi zamanlarda biz uyelerin isteklerine kulak verseydiniz keske. her zaman ben bilirim havasinda takildiniz malesef.

2

aynen kardesim ya günlerdir beyin modunun kalkmasını bekledik.bence beyin modu tamamen kalkmalı.

0

aslında şöyle bir şey var sitede beyin bedava modu kalkmalıdır ve yeni katılanlar ve eski katılımcılar arasında soru ve cevap limit hakkı verilmeli eğer böyle olursa sitede cevapsız sorular kalmaz ve sitede bedava beyin modu gelmez diye düşünüyorum.

0

bence siteye seviyelere gore soru sorma limiti getirilirse beyin bedava moduna gerek kalacagini dusunmuyorum. en azindan sadece soru soramayacagiz. para kazanmak isteyen ister istemez cevap yazmaya yonelecektir. sadece soru sormak istiyorsa limitini doldurur, siteye girmez. en azindan bu sure zarfinda soedugu sorulara cevap yazilabilir. bu sayede beyin bedava moduna gerek kalmayacaktir. sorumani bu istegimizi hala neden yerine getirmemekte anlamis degilim. biz beyin bedava modundan cok mu hosnutuz saniyor acaba, cok merak ediyorum. gerci odemelerini yapmayan, uyeleriyle ilgilenmeyrn siteden ne beklenir ki.