0

bence hepsi boştur para falan vermiyorlar sorumani de kesin öyledir 0,05 kuruşta nedir yani bu da işmi şimdi o kadar zamnaını ver sana sadce bu kadar versinler insaf ya böyle saçma şey mi olur bizim gibilerde bunlara para kazndırıyor

0

sende sor diye bir site var. galiba yeniler. belki öderler. puanlama var, o nasıl paraya dönüşecek yazmamışlar.

https://sendesor.net

0

evet var hatta bu formatta olup buradan daha çok kazandıran bir site var isim söylemek istemiyorum sonra reklam yaptın diye ödemeyi yapmazlar.

0

bildiğiniz başka site veya uygulama varsa bizi aydınlatın :)

0

ahmetesor sitesini asla önermiyorum arkadaşlar

1

bir tane site var ve ödemeleri aksatmadan yapıyor fakat o sitede de ücretler bir hayli düştü. zaten biliyorsundur muhtemelen.

1

aslında bar sürü para kazanma sitesi var. hatta yeni yeni aynı konuda başka soru sor para kazan siteleri de açıldı bir sürü. ama ödeme yapıyorlar mı bişmiyotum açıkçası. ödeme yapıyorlarsa öneneririm. oyun oyna para kazan var anket siteleri var. reklam izole kazan tarzı var. ama çoğu iğne ile kuyu kazmak. sanal paradan da anlamak lazım. ben hiç anlamıyorum sanal paralardan.

0

mobilde test çözerek yada oyun oynayarak puan kazanıp puanı operatör tl si yada bitcoin tl si olarak çevirebilirsin reklam izliyerek te ayrı etten para kazana bilirsin kolay puan yani
uygulama şimdilik android için var uygulama adı sobe - para kazan