1

baba olmak isteyen biri önce gerçekten fedakar olup olmayacağını düşünmeli. çünkü çocuk büyütmek acayip fedakarlık isteyen bir iş.önce kişiliği oturmalı ve sorumluluk sahibi olmalı bence erkeklerde 27 ve 30 yaş arası baba olmak için en uygun yaş diye düşünüyorum.

1

bana göre baba olma yaşı kişinin kendi olgunluğuyla ilgilidir ama 25-30 yaş idealdir.

-1

baba olmak için ideal bir yaş aralığı aslında yoktur. o tamamen insanın kendi olgunluğuyla alakalı bir durumdur. bir insan örneğin 23 yaşında baba olmalı denildiği zaman o yaş aralığındaki biri iyi bir baba olmayabilir, ya da o an baba olmak istemeyebilir. bu durum tamamen kişinin olgunluğuyla ilgilidir. bu soru da birazcık saçma olmuş açıkçası (!)

1

bence 25-30 ideal yaş aralığıdır.geç kalırsan torunlarını göremeyebilirsin:)

1

baba olmak için ideal yaş 25 i geçmemelidir.çoçuğun 20 yaşına geldiğin de sen 50 yaşın da olursan hem onu anlayamazsın hem de o seni anlamaz.30 yaşında çoçuk yapmak kadar aptal bir şey yoktur.25 yaşında çoçuk yaparsan çoçuğun 20 olduğun da sen 45 olcan ve bu gayet idealdir.

1

tabiki 24-30 arası olmalıdır ve cocugunla arladas gbi olmak var ken neden dede torun olasın

1

kişisel olarak 30 35 tir bence ama kişiden kişiye değişir

1

kendini ne zaman uygun hissedersen o zaman ol gitsin.

0

baba olmak icin idaal yaş diye bisey mi var bunu boyle diyerek sinirlandirmamaliyiz mesala 25 desek bi kisi 25 yasini gecdikden sonra kafasina bunu takmayacakmı ben 25 gectim ama hala baba degilim babalıgı gec evli biledegilim hayatimda kimsevyok diye pisikolojisi bozulup dertlenmez mi bu yuzden bunu sinirlandirmak bana gore dogru degil sinsinisinsinirsinsinisinsinirlsinsinisinsinirsinsinisinsinirlasinsinisinsinirsinsinisinsinirlsinsinisinsinirsinsinisinsinirlaninsinisinsinirsinsinisinsinirlsinsinisinsinirsinsinisinsinirlasinsinisinsinirsinsinisinsinirlsinsinisinsinirsinsinisinsinirlandirmama malsisiniz sinirlandirmak cok yanlis telefon kafayi yedi su yukardaki yaziyi kendi kendine yazdi orasi benden degil ona gore