3

sorumani yönetimi biz üyelere karşı neden bu kadar sessiz? detay!

odemelerin neden hala yatmadigi ile ilgili soru sormamiza ksrsin bir cevap ya da bir aciklama yapmamakla direniyor resmen. alt tarafi bu sefer odemeleri biraz geciktirecegiz deseler biz site icerisinde isyan baslatacagiz sanki. su kadarcik aciklamayi bize cok gormektesiniz sorumani. sanki siteye girmeyi birakacagiz. bu durumu anlayisla karsilardik onca yaptığınız odemeye karsi.

3 cevap
1

aynen ben de bir açıklama bekliyordum sorumani sitesinde çünkü 4 haftadan fazladır ödeme talebinde bulundum ve ödemem halen yatırılmadı ve buna rağmen onlarca mesaj site sayfasına gönderdim hiçbir cevap alamadım mailden sms gönderdim ondan da bir cevap alamadım neden bu kadar sessiz duruyorlar peki biz burada boşu boşuna uğraşıyoruz belki adamlar siteyi bırakmışlar çünkü öyle bir şey olmazsa mutlaka birimizden birine bir cevap verecekti o kadar soru soruldu ödeme hakkında bir tanesini bile bir cevap gelmedi bu sessizlik hiç hayra alamet değil ve millet burada harıl harıl soru soruyor hata yeni katılan üyeler de vardır sorumani sitesi yönetimi herhalde bunları farkındadır eğer böyle yaparsa çok üye kaybedecek yeni katılan üyeler evet belki bir ara katılacak ama ödeme olmayınca onlar da terk edecek bunu gözardı edemezler sanırım.

1

sorumani bir cevap verse güzel olacak. hani en azından bir açıklama yapılsın. bu şekilde hem biz endişeleniyoruz hem de sinirleniyoruz. bence bu kadar sessizliğin bir açıklaması olmalı.

0

hala aciklama bekliyoruz. odemeler bir sure yapilmayacak ya da google'dan odememizi alir almaz yapacagiz deseler bu kadar dillendirmeyecegiz bu durumu. garip. cok garip vallah