1

sorumani ödemelere çabuk veren bir platform. bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım. ne zaman ödeme talebe bulundu isem, en kısa zamanda ödemeyi hesaba yaptılar. lakin şunu da demeden geçemeyeceğim. sorumani ekibi biraz zam yapsa iyi olacak. kelime karşıtı ücret çok düşük kalıyor gerçekten. biraz zam yapılırsa hem katılan üye sayısı artacak hem de kazançlar her iki taraf içinde artmış olacaktır. acizae bu bir tekliftir.

1

bend aynı durumdayım daha ödeme için gerekli miktara ulaşmadım 1 2 gün içerisinde ulaşacam inşallah bir kaç daha soru gördüm böyle umarım sistemsel bir hatadan yada ramazan dolayısıla ödemeler gecikiyordur yoksa kimsenin emeğinin boşa gitmesini istemem bugün yönetime yazdım uöarım cevap alırsam burda yazarım size iki gün sonra da ödeme talebi açacam zaten ödemem yatırılırsa yine sizi bilgilendiririm şimdiden hepinize bol kazançlar hayırlı ramazanlar dilerim

0

henüz ödeme yapılması için gerekli aşamaya varamadım. ve oldukça da merak ediyorum gerçekten gerekli ödemeler yapılıyormu ? bilgi sahibi arkadaşlar var ise bizleri de bu konu altında bilgilendirirler ise çok seviniriz.