0

çalışmayana ekmek yok bu devirde gerçi çalışan da zor aliyor ekmeğini. evde oturarak çok cüzi miktarda kazanabilesin yaşamını sürdürebilmek için yeterli olmaz. ev gecindiremezsin yani yada ben bu zaman kadar görmedim.

0

beleşçi tembel asalak sürekli birilerinin eline bakan bir embesil

0

eğer evde oturacaksan ya ağa oğlu olmalısın yada önceden çalışıp cabalayip para kazanmış olmalısın. eğer tembel değilsen.

0

çalışmadan evde oturmak,sonunda sıkıntı vermeye başlayacaktır,sıkıntı demek hastalıktır.

0

herkez yaparsa bi süre sonra yatılacak yatak oturulacak koltuk olmaz (bence)

1

evde yatarak çalışıyorum ben soru mani gibi sitelerden kazancımi çıkartıyorum güzel oluyor kim gidip çalışır ya havalarda sıcak oldukca

1

evde oturup bedavadan yeyip içmek bence çok saçma. insan biraz üretken olmalı bu kadar tembelliğe alışmamalı. herkes biraz uğraşacak yani. armut piş ağzıma düş . oh ne ala memleket. evde oturacağına gidip çalışssın herkes üretmek insanı hem mutlu eder hem de rahat ettirir.

1

cogu kiside var bu durum. hazirdan para gelsin. fazla bir is yapmamayim ama para kazanayim, elime cok para grcsin modunda ne yazık ki. oyle bir toplum haline geldik malesef. ama bosuna dememisler emek olmadan yemek olmaz diye. calismadan cabalamadsn pars kazanmayi beklememeliyiz.

0

artık herkes oturduğu, yattığı yerden para kazanmak istiyor buda oldukça zor bu nedenle sorumani vb uygulamalar kullanılıyor.