0

tabi ki insan kötü hisseder ama ilk yapacağım şeylerden biri etrafımda kimler varsa dost düşman kim olursa olsun herkes den helallik istemek olurdu çünkü inancıma göre kul hakkı diye bir şey var ve sürekli allah'a dualar ederdim ibadetler ederdim tabi psikolojim de bozulurdu ama yapacak bir şey yok ölüme çare yok tek çare allah'a sığınmak ibadetleri yerine getirmek emirlere ve yasaklara uymak gerekiyor. bizi bekleyen bir ahiret var orada da bir hesap günü var bu hesap günüde kimse kimseye bu dünyadaki gibi yalan söyleyemeyecek her şey şahitlik edecek yaptığımız suçlara hatalara

0

bugün öleceğimi öğrensem muhtemelen annemle daha çok vakit geçirmek isterdim. başka düşüneceğim bir şey yok. çünkü hayatta bir arkadaşlarım var bir de akrabalar. annem yeterli benim için. ayrıca mutlu da olurdum bu iğrenç dünyadan çabucak kurtulacağım için.

0

ben öldükten sonra eşim tekrar evlenir mi? diye düşünürdüm, her halde. kelime-i tevhid söylemeyi de düşünürdüm. tüm hayatımda yaptığım kötülükleri düşünüp, hepsini düzeltmeyi düşünerdim.

0

her şey önemi yitirirdi. aslında hayatta onca değer verdiğimiz şeylerin boş olduğunu anlar insan. önemsiz yere üzüldüğünü anlar. sonra gerçek olanı görür ölünce.

1

şöyle geçmişime bir bakardım, neler yaşadığımı not ederdim ve yine video kamera ile kayda alırdım. hayatımda yaşadığım ve yaptığım iyi ve kötü tüm anılarımı anlatırdım. herkesten helallik isterdim. sonra evlatlarımla ve eşimle tüm günümü geçirirdim, birlikte denize yüzmeye giderdim. ölmeden bir saat önce gusül abdesti alırdım ve namaz kılardım. evlatlarımın ve eşimin kucaklarında ölürdüm. tabi bu arada benim kinim olan, beni dolandırıp, kandıran tüm insanları da öldürürdüm.

0

bugun öleceğimi bilsem dün ne yaptığımı düşünürdüm neler yapmışız diye gwçmişe bakardım herhalde.

0

o anda kalp krizinden ölüp giderdim diye düşünüyorum.sonuçta öleceğim ansızın şuanda ne zaman öleceğimi bilmiyorum ancak bildiğimde zaten kafayı yerdim.ani bir hüzün sarardı düşünsenize öleceğiniz gün size söyleniyor hayalleriniz hayatınız herşeyiniz komple bitiyor.gerçekten insan ağlar bu durumda dayanmak cidden zor.

0

sadece onu düşünürdüm sevdiğimi söyleyemeden ölmek :(((

0

sevdiklerimi düşünürüm ve onları son günümde biraraya toplayıp onlarla dolu dolu vakit geçirirdim

0

walla.mutlu olurdum gerçekten ölüm güzel şey

-1

herkesle gizli gizli vedalaşırdım kimseye bir şey demezdim.