0

türkiye içerikleri veya yabancı içerikleri diye bir şey yok netflixde. çünkü bütün içerikler ortak. genel çerçevede bakılırsa e tabii ki de yeterli. ilk ay bedavaya izleyip diğer aylarda 30 tl veriyorsunuz 1 ay boyuncu. televizyondan izlemeye kalksanız 1 hafta bekleyeceğiniz dizilerin hepsi bir tık uzağınızda oluyor bu yönden kesinlikle büyük bir avantaj. bunun dışında da her türden dizi bulmanız mümkün. netflix'in türk dizisi de çekmeye başlaması türk kullanıcılarını ne kadar dikkate aldığını ve önem verdiğini gösteriyor bence. hakan muhafız dizisi ilk türk dizisi netflixde ki. dizi 1 sezon yayınlandı ve aldığı olumlu yorumlar ile birlikte 2. ve 3. sezonlarını çekme kararı aldı direk. netflix de bir arkadaş sormuş evet sansür var devlet tarafından mecburi olarak uygulanıyor bu. bunu kaldırmak isteyen varsa eğer vpn kullanarak kullanıcı kaydı oluşturup sansürsüz rahat rahat izleyebilir.

0

bence yeterli değildir. daha fazla türkçe içerik hazırlanması gerektiğini düşünüyorum. netflix zaten çok iyi reklamlar yapmasına rağmen senaryo acısından kimi zaman kötü içerikler üretmektedir. beklentiyi yükseltiyor fakat beklenen kadar iyi şeyler ortaya çıkmıyor. ilk türkçe içeriği olan hakan muhafız diziside böyle idi. konu güzel fikir güzel ama işleyiş kötü senaryo kötü. diğer internet kanalları çok daha güzel içerikler üretmişlerdi. izlediğim kadarı ile içerikler yeterli değil. yeni ve orjinal işler yapmalı 50 yıldır holywood'un önümüze koyduğu işleri ısıtıp ısıtım getirmemeli. dublaj gibi türkçe bir içerik hazırlamamalı.

0

hiçbir zaman yeterli değil, bu gidişle olamaz da! amerika serverlarında en az 13.000 içerik varken türkiye'de en fazla 2.500 içerik var.

0

yeni bi yapıt ve ilk üçe kadar imd si yükseldi. bazı basit hatalar olabilir ama bi oturuşta izlenecek nadir dizilerden

0

bence yeterli değil daha fantastik daha akıcı ve daha çekici filmler yapılabilir biz istersek en güzelini yapabilir bunun tersini kimse idda edemez yepılacağınada inanıyorum

0

arkadaşlar daha dün blue tv üyeliği aldım ve sansür bulunmadığını fark ettim. netflix kullanan arkadaşlar varsa aramızda sansür olup olmadığını söyleyebilirse sevinirim. bununla birlikte soruya gelecek olursak daha kullanmadan size yetersiz olduğunu söyleyebilirim.

0

netflix türkiye içerikleri bence yetersiz. ancak bu netflix'in değil bizim sorunumuzdur. netflix içeriklerinin kaliteli olduğundan dolayı belkide bizim filmlerimizi bu kaliteli filmlerin yanında bulunmaması gerektiğini düşünüyorlardır.