0

bence boş diziler neymiş cin geliyormuş deccal geliyormuş kardeşim zaten zeki insanlar öyle bişeylerin görünmez olduklarını bildikleri için boşa zaman kaybetmezler,boş.

0

çok severek ve eğlenerek seyrettiğim bir türdür. insanoğlu birşeyi seyrediyorken karşısında olayları yaşayan karakterin yerine kendisini koyduğu için olaylar sanki kendi başından geçiyormuşcasına korkar, heycanlanır, üzülür, sevinir hatta yeşilçam filmi izleyen bir seksenler kuşağı ev hanımı misali hüzünlenip ağlayabilir. bu yüzdendir ki korku filmini izlerken o sarışın kadın her ışıksız ortamda bodruma gitme akıllılığını yaptığında ona gitmemesi için defalarca uyarıda bulunuruz ama nafile. illa ki inecek ve katille burun buruna gelecek. ha bu bilgileri birtek biz mi biliyoruz? hayır. reklam şirketleri de bizim kendimizi dizilere ve filmlere ne denli kaptırdığımızın farkında olduğundan her köşeye ürünlerini yerleştirirler ve başrole bir de başarılı adam koyarlar. bu adam apple telefon kullanır quarts saat takar ve biz de başarının bunlar olduğuna inanırız. yani bize derler ki bu ürünleri kullanırsan sen de başarılı ve varlıklı bir adam gibi görünürsün. işte çok masum gözüken filmlerin bir anda aslında reklamcılık sektörünün bir kolu olduğu gerçeğiyle karşıkarşıya kalırız.

0

ben açıkçası hiç sevmiyorum korku filmi izlemeyi.insanlari sadece adrenalin yaşatıyorlar.herkesin kendi tercihi korku filmi seyretmek kimi iyi buluyor korkmuyor yani kimi de korkuyor iyi bulmuyorlar.