0

1-affiliate marketing
2-blogtan para kazanma
3-instagramdan para kazanma
4-letgo'dan para kazanma
5-çeviri yaparak para kazanma
6-logo tasarlayarak para kazanma
7-sanal asistanlıkla para kazanma
8-youtube'dan para kazanma
9-domain alım satımı
10- kurulu web site alım satımı
11-makale yazarlığı

bu konuları nette araştırabilirsiniz..

1

yaşın kaç bilmiyorum ama berber yanına girip çalışabilirsin yada lokantada garson olarak çalışabilirsin yada cafe tarzı çay ocağı gibi yerlere bak derim

0

ben para kazanmam adina ek yapabilecegim seylere bakarim. suan issizim. isten cikarildim. gerci bugun yeni bir is görüşmesine gidecegim. her neyse, iste facebookta bazi gruplar var. oralarda toptan satin alabilecegin tisortler, gomlekler, kapriler işte suan yaz mevsimi oldugu icin bu tarz seyler var ve bunlsri alip pazara cikilabilir, letgoya, instagrama koyulabilir. bayram gelince bizim buralarda kaldirimlarda hemen yere carsaf serip urunleri dokuyorlar. onumuzde kurban bayrami var. boyle birsey de deneyebilirsin. yani ikinci el olarak satabilecek seylerin varsa letgo zebramo gibi uygulamalar var. onun disinda yabanci dilin varsa tercumanlik yapabilir, ogrencilere ders verebilirsin. hazir yaz aylarindayiz. su satisi yapabilirsin disarida ama dikkat et zabitaya yakalanma. valla benimde aklim durmus durumda. bende ek kazanma yollari ariyotum hatta. dun nikah sekeri yapimi icin iki yere gittim yakin bir ilcede. vermiyorlarmis. veren bulsam, para kazansam iyi olacak benimde.

0

para kazanmanın yanında elimizdeki parayı da tutabilmek çok önemlidir. bu yüzden para kazanmaya tasarrufla başlamalısınız. her ay ya da kendi belirlediğiniz aralığa göre yapmanız gereken ödemeleri ve ihtiyaçlarınızı bir ajanda da tutup bu ödemeleri yapın ve kalan parayı da ajandanıza not edin. bu şekilde aslında gelir-gider ajandası tutmuş olacaksınız ve asıl ödemeleriniz ve ihtiyaçlarınız ne bunları göreceksiniz fazla harcama yapmaktan kurtulacaksınız. tasarruf adımını sağladıktan sonra şimdi de para kazanma adımına geçelim. sevdiğiniz üzerinde emek vermeye hevesli olduğunuz bir işin size getirisi daha fazla olacaktır. çünkü gerçekten sevdiğiniz ve yapmaktan zevk aldığınız bir işten sıkılmaz ve o işi düzgünce yaparsınız işi ne kadar düzel emekli ve özenli yapmanız tabi ki işin getirisini de arttırır. getirisi yüksek gibi görünen aslında hiç sevmediğiniz işlere asla yönelmeyin bu sizin için büyük bir hata olur. çünkü bu işte başarı sağlamanız ve uzun vaade de bu işin sizi tatmin etmesi zordur. sevmediğiniz bir işte kendinizi de geliştiremezsiniz bu yüzden ivme kazanmak yerine ivme kaybedersiniz ve bu durum gelirinizi de olumsuz etkiler. o yüzden mutlaka sevdiğiniz ve kendinizi bu alanda geliştirebileceğiniz işler seçin ve fırsatlara açık olun her an karşınıza sizi daha yukarıya taşıyabilecek yeni bir fırsat çıkabilir bu fırsatlardan korkmayın, yapamayacağınızı bu işi başaramayacağınızı düşünmeyin ve kendinize güvenin bunun için gerekli emeği verin sonuç mutlaka olumlu olacaktır. boş zamanlarınızı kendinizi geliştirmek için kullanın bu gelişim işinizle alakalı seminer ya da konferanslar tabi ki olabilir fakat bunun yanında yabancı dil gelişimi de oldukça önemlidir. artık her meslek gruplarında ve her işte yabancı dil olarak ingilizce kesinlikle isteniyor bunun yanına başka bir dil eklemek sizin ön plana çıkmanıza yardımcı olacaktır ve gelirinize mutlaka etkisi olacaktır işinizde yabancı dil kullanmasanız bile freelancer olarak tercümanlık, dizi alt yazısı çevirisi gibi işler yaparak ek gelir kaynağı elde edebilir ayrıca güncel olarak bu işle uğraştığınız için dilinizi geliştirmeye devamda edersiniz ve her yönden kazanç sağlarsınız.
iş alanında donanımsal olarak gelişmenin yanında sosyal olarak da gelişmek önemlidir. sizinle aynı işi yapan kişilerle bir araya gelebilir bu kişilerden farklı deneyimler ve tecrübeler öğrenebilirsiniz. bunun da size mutlaka katkısı olacaktır.