0

bankalarda haftasonu islem yapilmadigi icicn ister istemez internet bankaciliginda da islem yapılamıyor havale/eft yapilirsa ilk is gunu beklenir. mesela resmi tatillerde girebiliyor araya 23 nisan gibi. diyelim haftasonu cumartrsi havale/eft yapildiysa, 23 nisan diyelim pazartesine denk geldi. o zamani da atlar, ilk is gunu sali olur. cunku bankalarin calisma saatleri pazartesi ila cuma gunleri arası olup sabah 9 aksam 5 saatleri arasinda calisirlar. saat 4.30 dan sonra yaptigin havale eft islemleri de bir sobraki id gunune sarkar. yani sorumani haftasonu odmee yapsa bule bankacilik islemlerinden dolaui bir bekleme suren olacak.

0

haftasonu odeme yapilmiyor. yapilsa bile bankalarda bilindigi uzere haftasonu islrm yapilmiyor. yabi soeumani yapsa bile sana haftaici mesai saatleri icerisinde dusecektir hesabina. oylr yani... yoksa sorumani yatirmaya yatirir. ;)

0

bildiğim kadarıyla inceleme yapıldıktan sonra 3 iş günü içerisinde yatırılıyordu. haftasonu yatırılmaz bu durumda yine de bilinmez tabi ki. gerçi bir aydır ödeme yapılmadı tekrar ödeme yapılmaya başlayınca nasıl olur bilemiyoruz. bununla ilgili bir açıklama yapılmadı henüz.