0

zaman yolculuğu mümkün olamaz çünkü zama kavramı tüm evreni yaradıllanların hepsi için zaman aynıdır ve biz bir olaydan bişman olduğumuz zaman zamanı geriye almak istesek tüm herkezin zamanını geri almamız gerekiyor o yüzden imkansız

0

kuantum fizikçiler ve özellikle de einstein gibi bilim adamları uzayda yer alan solucan delikleri sayesinde bunun yapılabileceğini söylemekte ve bununla ilgili çok çalışmanın yapılması gerektiğinin altını çizmektedir.yeteri kadar bilgi toplanırsa bunun mümkün olabileceği düşünülmektedir ve günümüzdeki bilim adamları bunu yapmak için çaba harcamaktadır.belki de kısa bir süre önce veyahutta uzun bir süre önce zamanda yolculuk yapılmış ve saklanmıştır.zamanı geldiğinde bilmeyen kişilere söylenecek bir açıklama yapılacaktır.

1

zamanda yolculuk ancak hayallerde olur. ya da tarih öncesine gitmek için tarihi yerleri gezmek, görmek ve tatmak ile olur. zamanda yolculuk ancak böyle olur. bir insan 2000 yıl öncesine geri gidemez. ya da 2000 yıl sonrasına da gidemez. insan anı yaşar. bundan dolayı zamanın kıymetini bilin der büyüklerimiz. çünkü giden zaman geri gelmiyor.