1

sorumani sitesi bu 3 haftadır paramı talep ettim neden ödemiyorsunuz neden mesajlarınıza cevap vermiyorsunuz yine karanlığa ses seda çıkmıyor sizden biz burada size dünya kadar para kazandırdık siz 30 tl'yi ödemiyorsunuz yani pes eğer yeni başlayan üye varsa gerçekten hiç başlamasın çünkü bu site gerçekten saçma sapan olmuş artık para konusunda hiç güvenilir değil doğrusu. bundan sonra eğer yeni üyeler bu siteye kayıt olurken iki kere düşünsün der gerçekten ödeme konusunda artık güvencemiz iyice sarsıldı ona göre.

0

yeni başladım hemen moralimi bozdunuz gerçekten ödeme konusunda sıkıntı çıkıyor mu

1

sorumani sitesi ve ekibi ihtiyacımız o paraya vardı ki biz böyle kuruş kuruş biriktirip zamanımızı harcadık emeğimizi harcadık siz resmen ödemelerin üstüne oturdunuz ve vaktinde yapmıyorsunuz kalmışsınız da bir de uygulama çıkarmışsınız kim size güvenir de uygulamayı bu kullanacak daha buradaki paraları ödemeden orada bir sürü ödül koyuyorsunuz 30-40 liraya ödemekten acizsiniz orada nasıl para ödeyeceksiniz o kadar mesaj atıyorum siz bir mesajlarınıza cevap vermiyorsunuz bu site için düzenli paramı yatıran malum siteyi bile bıraktım bu sorumani sitesinin reklamını yaptığım için hesabım bile kapandı şimdi de paramı yatırıyorsunuz hem orada kalan paramın hesabı hem burada kalan paranın hesabı sizden sorulsun inşallah.

0

ahh ahhh... omrumuzu yediler omrumuzu... hakkımızı nasil odeyecekler, hic bilmiyorum. yani kac gun oldu bu odemelerimizi de yatirmadilar. ben sirf su uygulamayi cikarmak icin odemelerimizi yapmiyorlarsa neyim... butun parayi bu uygulama icin harcadilar. ama ben bu siteye hakkimi helal etmiyorum. fitil fitil burunlarindan gelsin bu yaptiklari sey. resmen hakkimizi gasp ediyorlar... umarim bir an once yatirirlar. resmen emeklerimiz iceride brkliyor.

0

vallahı ya inşallah ödemelerimizi alırız mutlu mesut yaşarız diye düşünüyorım..

0

ben yeni giriş yaptım. sadece deniyorum. eğer ödeme yapma konusunda sıkıntılı bir site ise boşuna zaman harcamayalım.