0

sitenin ödeme konusunda bilgisi olan var mı?

bir buçuk aydır ödeme talep ettim ve ödememi bekliyorum hiçbir şekilde cevap vermiyorlar bilgisi olan varsa cevaplayabilirim?

5 cevap
1

benim mesajıma da cevap vermişler. alt yapı değişiminden dolayı ödemelerin geciktiğini önümüzdeki hafta ödemelerin yapılacağını duyurmuşlar çok teşekkürler en azından ödemelerimizin yapılacağını duyduk. sonuçta burada bir gelir elde etmiştik bu kadar da emek vermişiz. gerçekten de sevindim inşallah ödemeler yapılır da site eski haline geri döner.

1

anasayfada bir aciklama yapmislar. bu haftaici odemeler yapilacaktir diye. yani o kadar sorulaeimiza, maillerimize geri donmesinler, sonra basit bir anasayfa aciklamasiyla odeme yapacagiz desinler. valla bu site bu saatten sonra zor toparlanir. kan kaybetti malesef. eski gucune ulasmasi icin baya birsey feda etmesi gerekecek.

0

bu hafta ici ödeme yapilacak yazisini görunce para kazanayim diye pc"nin karşisina gectim ve tabii ki basit arastirma üstün yorum kabiliyeti gerektiren sorularla ilgilenirken uyuyakaldım :(

0

bu hafta ödeme yapılacağına dair bilgiye sahibim ne kadar doğru bilmiyorum ama beklemekten ve inanmaktan başka yapacak bir şey yok gibi..

2

sitenin ödeme konusunda bugün sitenin ana sayfa üst kısmında ödemeler konusunda açıklama var ve ödemelerin gelecek hafta içinde yapmasını açıkladılar. evet belki geç oldu ama yine de sonunda bir açıklama geldi.