1

hayır istemezdimm çünkü bizim zamanımızla 100 yıl sonraki kültür aynı olmayabilir ve buna alışmak çok zor olur

1

yanı kendımı dondurup 100 yıl sonra yaşamak isterım ama yanımda ailem sevdıklerım de benımle olurta tabiki degılse kesınlıkle istemezdım çünkü yüz yıl sonya uyanırsam sevdıklerım yaşamıyor ve ben tek başıma olmak ıstemezdım kimsesiz olarak yani garıp olurdu kesınlıkle istemen sevdıklerımle yaşayıp sevdıklerım le ölmek isterım rabbımın verdıgı gıbı

1

evet isteyebilirdim sadece 100 yıl sonraki dünya nasıl olmuş ne gibi değişklikler var insan merak etmeden duramıyor

1

hayır istemezdim. sonra tek kalacağım. zaten nerdeyse tek kaldım sayılır bu hayatta, bir de kendimi dondurmak istemem.. kimbilir ne kötülükler neler gelicek dünyaya o esnada.. onlara denk gelmek istemem.

2

asla öyle bir şey düşünmem kendimi dondurup 100 yıl sonra kendimi canlı olarak görmem benim için neyi ifade eder ki o zamana kadar bütün sevdiklerim gitmiş bütün hayatındaki olan insanların tanımayacağım ve hayatıma tek başıma devam edeceğim yani bunun için neden kendimi doldurayım hayatını sevdiklerimle değer verdiklerim ile günü gününde yaşamak ve vakti gelince de her canlıya ölüm hak olduğu gibi ölmek isterim ama kendimi dondurup 100 yıl sonra dirilmek istemem.