0

para kazandiran sitelet ve uygulamalar var. kendi kulvari olmadiktan sonra site ismi yazabiliyoruz. yani kimse site ismi yazmayin demesin. madem bu kadsr uyelerini dusunuyordu bu site, once site kendi gerekliliklerini yerine getirsin. sonra bizde saygimizdan site ismi vermeyiz. kardesim.. yazkazan diye bir site var. makale yaziyorsun sitede. bak derim o siteye. napolyon, havucum gibi anket uygulamalari var guvenilir... yani oyunlara pek takilmayin cunku devlet oyunlari yakaladigi an kapatiyor. malum ciftlikbank olaylari yuzunden artik oyunlari kapatma karari aldilar.

0

site ismi verirseniz sorumani bundan çok memnun olmaz bence sebebi ; bu sitenin para kazandırıyor olup rakip site reklamı yapılmasıdır ki ks mesela para kazandırmaz ama orada bile başka bu onun tarzında soru cevap sitesini paylaştığınızda sorunuz silir ya da uyarı alırsınız o yüzden bence kimse site ismi vermesin sonra neden ödeme yapılmıyor diye yazmak zorunda kalıyorsunuz üzülüyorum :) ayrıca para kazandıran sistemler hakkında şunu söylüyorum iyi araştırın ben yaklaşık 2013 yılından bu yana sadece internetten kazanç sağlıyorum inanç varsa gerisi gelir.

0

çok site var arkadaşım ama hepsi dolandirci kimse emeğinin karşılığını vermiyor.

0

buradan bilgi verirseniz takip ederiz. kolay gelsin.

0

sorhadi.net/ref/lady buyur kardesim her carsamba yatiriyor paralari site sahibi. referansımla uye olursan sevinirim. lady.