0

ben ilk odememi talep edicektim .suan bakiyem ondört tele.ama sayfaya bir girdim.uygulamayi kapaticaklarmis.ustelik dahabyeni uye olmistum ve gece gunduz parayi biriktirmek icin ugrasmistim.emeklerim bosa gitti keske boyle olmasaydi.bari 14 telemi verseniz yani.

0

evet devam ediyor maaleseff... temmuz’un 11 inde ödeme talebinde bulundum. bak üç iş günü ne zamana denk geliyordu, ayın 15 ine. en geç 3 iş günü diyorlardı. ama ne yaptılar. kendilerine uygulama çıkartmak için bizim paralara kondular. hani bu süre zarfında deselerdi ki, para alamıyoruz ya da para az geldi bazı üyelere yatıracağız. ya da ödemeleri biraz geciktireceğiz deselerdi amenna derdik. bence öncelikle sorumani kendini bu konuda bir düzeltsin. ödemeler gecikecekse bir bildirimlik iş yahu. bu kadar zor değil. üyelerle iletişime geçmeyen hak yiyen yöneticiler var maalesef başımızda. yani o kadar öğrenci var içimizde, ev hanımı var. buradan aldıkları paralarla ihtiyaçlar karşılanıyor. yeri geliyor faturaların bir kısmı buradan alınan paralarla karşılanıyor. ayıp yani ya. alt tarafı anasayfaya şu bildirim yaptıkları yere bir açıklama yapmaları. yani millet de ona göre birşeyler düşünür, sağdan soldan para bulmaya çalışır yani... bu kadar kişiyi bu kadar mağdur etmenize gerek yok yani. o uygulamanızı sonrada hayata geçirebilirdiniz yani… kendilerini daha sağlama almadan bizim hakkımız olan parayla uygulama çıkarıyorlar… ayıp ayıp. haram zıkkım olsun bu siteye emeklerim. bizi bu kadar mağdur etti. savciliğa gidip suç duyurusunda bulunsam haklarında milleti dolandırmaktan kapanır yani. sizde savcılık, şikayetvar.com nereye yazabiliyorsanız yazın. ben kanallara da yazacağım böyle bir site var, insanları mağdur ediyorlar diye.

0

evet sorumani sitesinde ödeme sıkıntısı devam ediyor ve yazarlara hiçbir açıklama zahmetinde bulunmuyor ödeme konusunda iki buçuk ay ödemesini yaptıktan sonra şu an yine hemen hemen 1 bitmek üzere ve yine ödeme yapmıyorlar sorun bizdeki bunlara yine güvendik ve siteye girip emek harcadık.

0

ben ilk defa uye oldum.inşallah emegimin karşılığını alırım.ama cok guzel bir uygulamaya benziyor

0

ödemeler uzun zamandan sonra yattı tabi ister istemez bir güven sorunu oluşuyor. yine de bekleyip göreceğiz. eskisi kadar yoğunluk yok orası ayrı bir durum

0

2.5 ayin sonunda odeme bekleyen bizlerin odemeleri nihayet dun yapildi arkadasim. :) umarim bundan sonra boylr bir aksaklik yasanmaz bu sitede. yasanirsa site tamamen sessizlesecek. suan bilr bircok kisi siteyr girmiyor. onu farkettim.

0

aynen eskisi kadar bir yoğunluk yok sitede yetkililerin bian önce çözüm bulmaları lazım.

1

inşallah sorumani sitesi bu sıkıntılara bir an önce çözüm bulur. yani en azından arada bir girip kazanç elde ediyoduk. bu şekilde olması çok kötü oldu.site ölü gibi şuan.

1

sorumani yoneticileri hicbir zaman uyelerin isteklerini veya sikayetlerini düzeltmeye calismadi ki. simdi bu konuda bir cozum uretsin. malesef bizimde elimizden birdey grlmiyor krndilerine ulasamayinca.

0

haziran ayında bir sıkıntı oldu sanırım ondan önce aksatmadan yatırılmış. belli ki bir problem.var umarım bi faydası olur buranın herkesde hakkını alır.

0

yani bu başlık altında nasıl çözüm arayacağız adamlar sayfadan mesajlara cevap vermiyorlar sitenin ana sayfasında soru açıyoruz cevap vermiyorlar mail den mesaj atıyoruz cevap vermiyorlar yani çözüm aramak bence gereksizdir en iyisi hakkımızı allah'a havale edip siteden çıkmaktır.