0

1.5 aydır odemeler yapilmiyor. ne olur odemenizi alamadiniz mi diye sormayin? detay.

arkadaslar. site odemeler icin, odeme talebini verdigimiz andan itibaren 3 is gunu icerisinde yatiracagiz diye soz veriyorsa eger bunu yerine getirmek zorunda bu bir... ikincisi site savciliga verilirse site kapansa dahi bu kadar kisinin magduriyeti giderilmesi icin sorumani yetkililerine ceza verecektir. ne olur birakin şu "site kapanirsa paranı alabilecek misin?" sorularini.

2 cevap
0

savciliga gitseniz de site kurallarindan dolayi hicbirsey yapamazsiniz demeyin... tosuncuk olayini hatirlatirim. sirf site milleti dolandirmaktan dolayi da kapanır. bir kere akil var mantik var. site sebepsiz yere odeme yapmayabilir diyorsa kendinizi bir sorgulayin. bu kuralda ne demek istiyor diye. yani siz ne yaparsaniz yapin, paranizin uzerine cokeriz gibi bir anlam cikar. ndden sebepsiz yere uyeliginizi iptal edip paranizi niye sebepsiz yere odemeyecegiz diyor. yani bu kural her turlu dolandiriciliga girer. mantikli davranin.

0

ki arkadaslar. odeme alamayan sadece ben yokum burada. cok soru soran 2 arkadsimiz vardi bizim burada. baya aktiflerdi. simdi biraktilar kendileri odeme alamadıkları icin. odemeler yapilmiyor. anlayin. o yuzden sitede vaktinizi bosa harcamayin.