0

ödeme almayanlar bakar mısınız?

-site,gerekçe göstermeden üyeyi silebilir, askıya alabilir ve üye hak talep edemez.
-site,gerekçe göstermeden üyeye ödeme yapmayı durdurabilir. (ilk kullanıcı da olsanız)
-site,kendinden kaynaklanmayan nedenler ile, ödemeleri askıya alabilir.
-site,ödeme süresini azaltabilir ve arttırabilir.
-yönetici,site ile ilgili duyura yapmadan değişiklik yapabilir.

8 cevap
0

canım.. sen burada yokken ben vardım bu bir, kuralları senden daha iyi biliyorum bu iki, kopya içerik ne desem ağzın açık kalacak bu üç, eğlenmeye gelen bir kişi niye kurallarla ilgilensin. eğlenmeye gelen kişi burada üyelere sataşmaz. ödemeleri yapmaları bana çok dokunmaz diyen kişi ne hikmetse bize sitenin kurallarını anlatır olmuş. sen anlat anlat. ben sana buradan cevap verirken para kazanıyorum sonuçta. ben burada senle uğraşırken daha çok eğleniyorum. özelde bana hangi sorum anlamadım deyip burada laf sokmaya çalışmanda ayrı bir ironi. eğer benle ilgili bir sorunun varsa özele gel. sıkıntını bana dile getir.

0

kuralları okumadığınızı soktum ben gözünüze

0

o zaman bu kurallari bizim gozumuze sokmaya calismanda bir abes olur. o yuzden sen eglenmene devam edebilirsin burads.

-1

bu arada ben sadece para kazanmak için burada değilim aynı zamanda eğleniyorum da bu yüzden ödeme yapmamaları çok da dokunmaz ki internetten yeterince para kazanıyorum zaten :)

1

bunalr işi bulmuş soruyor soruyu ödeme yapacakken alıyor askıya inşallah öyle değildir #sorumani

1

25 tl yi yap odeme talebi ver bakalim. sende bizim gibi bekleyeceksin. sitr para kazanmiyor cunku aktif uyelerin girmemesinden dolayi. yani siz cabalasaniz da siyr google'dan para alamadikca odemeler olmayacak.

1

iyi de... bir kisiye de yapmiyor odemeyi. kac tane uye var bekleyen. cogu girmiyor suan o odeme bekleyrnlerin. bunu da goz ardi edemezsiniz. hadi 1 kisi iki kisi olabilir. ama kac kisi maillerle ulasmaya calisiyoruz cevap alamiyoruz. diyecekleri sadece şu. "elimizde olmayan sebeplerden dolayi odemeler gecikecektir" bu bu kadar zor mu? ona bakarsan vaad ettikleri de 3 is gunu icerisinde odemeleri yapacagiz demeleri. ;)

-1

sitede bu kurallar mevcut iken ödemeler yapılmıyor diye savcılığa gitmenizin pek de bir faydası olmaz.