0

bu haftanın da sonuna geldik bugün de ödemeler yapılmadı?

sorumani sitesi biraz insaf ya insan bir açıklama yapar 2 aya yakındır ödeme bekliyoruz burada hiçbir şekilde cevap vermiyorsunuz en azından bir açıklama bekliyor sizden burada emeğimiz var emeğimizin karşılığını istiyoruz. yani yazarlarınıza bir açıklama yapmak bu kadar zor mu arkadaşım çık bir soruyu cevapla ya bir bildirim yolla şu anda durumumuz müsait değil de ödemeleri yapamıyoruz deyin.

7 cevap
0

sonunda bir cevap geldi çok şükür. en azından kazancımız yatırılacak. gerçekten bu siteye çok güvenmiştim gelir de elde etmişim. ödeme falanda aldım. böyle bir şey olunca üzülmüştüm. ihtiyacım var çünkü evden de çıkamıyorum bebeğim var o uyuyunca kazanıyordum. inşallah ödemeler yapılır da site tekrar eski haline döner. mesajıma da cevap vermişler geç de olsa emeğimin boşa gitmediğine sevindim.

0

ben yeniyim de ödeme yapılıyor mu yapılmıyor mu ona göre devam edicem

0

bu hafta da bekleyelim bakalım neler olacak.

0

sonunda bir aciklama yayinlamislar sitenin anasayfasinda. bir lutufta bulunmuslar. yani bu zamana kadsr suan odeme yapamayacagiz deseler biz siteye sahip cikardik ki. ama bu yaptiklari uye kaybina sebep oldu resmen. yani hem bize hem kendilerine yazik. uyelere yazik, bu zamana kadsr magdur oldular. kendilerine yazik, bu zamana kadsr sessiz kalmalari uye kaybina vr bu da kendilerinin para kaybetmelerine sebep oldu malesef. yanlis yonetiliyor siyr. bence bir an once toparlanmali. yoksa kapanmasi kacinilmaz olacaktie.

0

nihayet beklediğiniz cevap geldi ödeme bekleyen bütün arkadaşların gözleri aydın siteden açıklama gelecek hafta ödemeler yapılacak hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.

0

aynen san katılıyorum kardeşim biz burada saatlerimiz i günlerimizi harcıyoruz ama emin olamaıyoruz ödeme alacağımızdan lütfen bir açıklama..

0

kimsenin bu soruya cevap vermediğine göre demek ki hiç kimsenin parası bu hafta da yatırılmadı ben de dahil burada herkes parasının yatırmasını bekliyor ve bir cevap vermelerini bekliyor maalesef beklediğimiz cevabı alamıyoruz bu site herhalde siteyi terk edip kaçmışlar diye düşünüyorum.