0

site artık işlemiyor mu ya da bana mı öyle geldi?

hep aynı sorular hatta dünden bu yana sadece 5 yeni soru sorulmuş , sorulara cevap yok yani site biraz geriledi gibi duruyor ya da site yöneticileri siteye bırakmış gibii siz ne düşünüyorsunuz

2 cevap
2

normalde boyle degildi bu site. iste dedigimiz gibi son 1.5 aydir odeme yapilmayinca site kan kaybetti, aktif olanlarin %80 i siteye girmeyi bıraktı. hal boyle olunca siteye giren iyice azaldi, yeni gelen arkadaslarda sitede pek aktif olmuyorlar. o sebepten dodlayi sitede yeni soru akisi ya da sorulara crvap yazan pek olmuyor. iste site aralik ayina kadar o kadar canliydi ki. aralik ayinda yapmis oldugu yarismadqn sonra sitrden yavas yavas kopan uyeler oldu. yarismanin suresi de cok uzun llunxa uyelerin yarismadan sonra trk tek ayrildigini fordum. ayrilan arkadaslardan gelen vardi ama ara ara giriyorlardi. yani iste bu son zamanlardaki odemeler yapilmadigindan kimse aktif olmadi. dueum ne olacak diye bekledi cogu kisi. ondan dolayi bu sakinlik. bak aciklama yapilinca sitede biraz hareketlilik oldu. odemeler yapilirsa birde o zaman sitenin aktifliği bıraz daha artar.

1

uzun zamandır ödemeler yapılmıyor diye üyeler eskisi gibi aktif değildi ama ödemeler yapılacak bence tekrar eski haline gelebilir sorumani. umarım bir daha böyle bir durum yaşanmaz.