0

erkekte kıskançlık ve davranışları görünce ondan geri çekilirim

1

şahsen bir erkek olarak söylüyorum kendimdende biliyorum kızlara karşı olan ilgisizliğimz çok soğutuyor heralde çünkü kızlara karşı ezik kalmak istemiyoruz ve sürekli baskı halinde olmak istiyoruz

1

bir erkek aşırı küfür ediyorsa hele ki benim yanımda, soğurum. yerlere tükürüyorsa olur olmadık yerlerde, saygısız davranmaya başladıysa, ilgisiz olmaya başladıysa kesinlikle soğurum. aramıyorsa ya da dışarıdayız mesela, hiç elimi tutmuyorsa, sarılmıyorsa o zaman sıkıntı var demektir. soğurum.

2

ben bir erkeğim ve gerek erkek, gerek kadın çok temiz ve bakımlı olmalıdır. dişlerini fırçalamalı, sararmasını engellemelidir, ağzı ve vücudu kokmamalıdır, hergün duş almalıdır, sportif olmalıdır, hantal olmamalıdır, terbiyeli ve edepli olmalıdır, ahlaki değerlere sahip olmalıdır, temiz giyinmelidir, inançlı olmalıdır, ailesine, milletine, devletine bağlı olmalıdır, güzel ve edepli konuşmalıdır, küfürden uzak durmalıdır, alkol, kadın-kız, kumar ve uyuşturucu alışkanlığı olmamalıdır.

0

küfür etmesi ve terbiyesiz olması, egolu ve çok fazla kıskanç olması

1

çok baskıcı olmasıdır sürekli baskı içinde davranması ve kısıtlamasıdır. birey kendini özgür hissetmez. aşırı kıskançlıkta kişiyi soğutur. tam aksi yalan konuşması bir şeyi saklaması da olabilir diğer seçenekte çok ilgisiz olmasıdır. soğumak için sebeplerdendir.

1

tıpki aşırı ilgi gibi ilgisizlikde kadınların soğuması için önemli bir sebep