1

böyle durumlarda yapıcı olmalıyız bence herkes sitenin bir zamanlar çok güzel olduğunu söylüyor. ben bu sitede yeniyim ve evet şu an çok aktiflik göremiyorum. ama biz de üyeler olarak bir şeyler yapmalıyız. çünkü bu site üyeler ile aktif. yani güven ortamını koruyarak yazarlığa devam etmeliyiz. yorum gerektiren, bilgi gerektiren sorulardan konuşmalıyız yine. bizler ile bu site tekrar canlanır. site de açıklama yaptı zaten ödemelerin önümüzdeki hafta yatacağı konusunda. kaygıları bırakıp birebirmizle bir şeyler paylaşmaya devam edelim. hatta siteye destek olalım. reklam kapatan uygulamalar kullanıyorsanız lütfen bu siteye girerken kapatın. çünkü site kazanırsa biz de kazanırız. burada bir bütünüz. umarım paylaşımlar artar. site de eski günlerine döner.

0

nazar mı değdi yoksa başka bir şey mi oldu bilinmez ama sorumani sitesi bir aydır ödeme yapmadığı için yazarlar kızdı yani. üyeler kendine göre haklı sonuçta bir emek veiryorsun. en azından sorumani sitesi geç de olsa bir cevap verdi hiç olmasa kazancımız boşa gitmeyecek. ben de baştan beri bu sitedeyim site eskisi gibi değil inşallah eski haline döner de biz de daha aktif ooluruz.

1

valla bende yeni başladim ama nazar değmedi heraldeya

1

ben daha yeni başladım hiç ödeme almadım daha ama inşallah sıkıntısız alırım ödemeleri.

1

sorumani sitesi eskiden çok aktif ve ödemeler konusunda çok güvenilir bir siteydi. eski yazarlardan biriyim ve eski sorumani sitesini özlüyorum açıkçası. ne güzel yarışmalar olurdu. bir çok yazar aktif olurdu. umarım sorumani sitesi bir an önce problemlere çözüm bulur .

0

valla bilemiyorum canim. nazar mi yoksa site google'den odemeleri mi alamadi hicbir bilgim yok malesef. malum... bu sure zarfinda susmayi rercih ettikleri icin akla ikinci secenek daha yatkin grliyor bana
kazanamadi ki demek ki odemeleri kac ay sonra yapacsk.