0

muhtemelen dünyanın en güzel yerinden bir yazlık ev ve araba alırım.onun dışında 3 4 apartman alır kiraya veririm.para bana hayat boyu yeteceğinden bol bol tembellik yaparım.

1

ah keşke o kadar param olsa:)ilk önce borcumu harcimi öder daha sonra umreye giderdim. tabi ihtiyaç sahiplerini de unutmazdim. rabbim inşallah bir gün bizi zenginlikle imtihan eder.ne deyim:)

0

evimi arabamı alırım işimi kurarım geri kalan parayı da dokunmam faiziyle katlar sonrasında tekrar yatırıma harcarım

0

o kadar param olsaydı ev ve dükkan alıp yatırım yapardım ileride çocuklarıma kalsın diye..

0

10 milyonum olsa yarısını faize bırakırdım. bankada faiz yatsın diye. yurt dışına tura çıkardım. karavan alırdım kendime, köpeklerim olduğu için büyük bahçeli ev alırdım. dükkan satın alır kiraya verirdim. kalan parayı da eğitime harcardım.

0

hesabımda 10 (on) milyon tl nakit param olsa, bunu birkaç parçaya bölerek, 2 (iki) milyon tl'lik kısmına hisse senedi alırdım, 2 (iki) milyonluk kısmı ile 24 ayar külçe altın alırdım, 2 (iki) milyonluk kısmı ile dolar alırdım, 2 (iki) milyonluk kısmı ile 3 (üç) apartman dairesi ve 2 (iki) adet merkezde güzel bir yerde, işlek caddede dükkan alırdım kiraya verirdim, 2 (iki) milyonluk kısmı ile de rent a car, araç yıkama servisi ve oto alım satım iş yeri açardım.