0

hayır hicbir yan etkisi yoktur.ara ara kullandığım olmuştur. ağrı çok şiddetli ise dr.gitmenizi tavsiye ederim.doğal yollarlada ağrıyı kesme yöntemleri mevcuttur . regal döneme girmeden önce özellikle ayakları sıcak tutmak.agri döneminde şekerli ılık su tüketebilirsiniz. sıcak su torbası kullanabilirsiniz .

0

ben çok ağrım olduğunda bu güne kadar 1 ya da 2 kez ilaç kullanmışımdır bir zararını görmedim ama kullanmamak en iyisi

0

son arkadaşımızın yazdığına takmayın. sağlıkla ilgili bir soru sormuşsunuz siz. zaten bu ülkede bazı sağlık sorunlarını ayıp diye diye konuşturmaz oldular bizi..kimse kusura bakmasın ama ayıp diye o zaman doktora da gitmeyin. hele ürolojiye. hele vücudunuzun her yerini görecekler diye ameliyatlara da girmeyin. yani sağlığın ayıbı olmaz .takılmayın öyle arkadaşlara. ayıp diye susup otursaydık eğer bugün ağrı kesicilerin rahme zarar verdiğini bilemezsiniz. o zaman ayıp diye jinekoloğa da gitmeyelim. hamile kalınca hele. milletin sizin sevişip hamile kaldığınızı görmek zorunda mı mesela. ayıp diye diye milleti bu duruma getirecekler en sonunda. beyinleri örümcek bağlamış yobazlar sizi. bu ülke sizin gibilerden kurtulamayacak mı? ayıpmış... en büyük ayıp sizsiniz bu ülkeye farkında değilsiniz. takma kardeşim. bunlarla başa çıkılmaz.

0

düzgün sorular sorun lütfen bu tür sorular sorulmaz ayıp denilen bir şey var

0

valla zararı var mı bilmiyorum ama ağrılı zamanlar olduğunda içiyorum.doktorlar o dönemlerde içinde içmek için ağrı kesici veriyor. zararlı olsa vermezler .

0

ağrı şiddetine göre değişir tabi kullnmmak en iyisi ilaç sonuçta. normal bi ağrı kesici regl i kesebiliyo. ama sırf regl için olan agrı kesiciler var onların hiç bi zararını görmedim. kullanmyada devam ediyorum. aam daha dogal bi yöntem istersen regl yakın zamanlarda fazla çıkolta kahve gibi seyler tüketme ve bitki çaylı iç tabiki sıcak tut karnını

0

evet, rahme zarar veriyor reglken ağrı kesici içtiğimizde. doğal yolları tercih etmeye çalışıyorum. mesela muz tam bu iş için bir ağrı kesici görev görmekte. yani regl ağrısını azaltmaya yardımcı etkisi var. tamamen kesebilir de . o sizin ağrınızın şiddetine bağlı açıkçası.