0

bana göre her hedef gerçekçi olmalıdır. ulaşamayacağımız bir hedef anca zaman kaybıdır. onun yerine daha gerçekçi hedefler koymalıyız. tabiki hedeflerimiz yüksek olmalı ama bizim de sıçrayacağımız yerlerde belli. bü yüzden gerçekçi hedefler koymamız lazım. koyduğumuz hedeflere ulaşıyorsak eğer bir üst hedef koymalıyız. bir anda en yükseğe zıplayamadığımız için kademeli şekilde ilerlemeliyiz.

0

ben hep gerçekçiyimdir bana göre gerçekci daha iyi olur ben im düşüncem bu

0

hedefler gerçekçi olmalıdır, hayaller sınırsız olabilir.

0

hedef te bir hayaldir en nihayetinde ve hayaller de insanların kanadıdır. eğer yüksekte bir hayalin varsa uçuşunu sinirlandirmamalisindir. ve gerçekçilik te bir yere kadardır. bence hayal edebildiğini gerçekleştirmeye çabaladığın kadarsındır. yükseklik korkunuz olmasın,kanatlariniza güvenin.

0

hedeflerini sınırlandırma emin ol birgün hepsi güzel oluyo

0

hedefler her zaman belirleyici ve motive edici özellikte olmalıdır. yıldığın ve düşmek üzere olduğun zaman kesinlikle seni ayağa kaldıracak duyguları hissettirmelidir. bunun için gerçekçilik önemlidir.

0

gerçekçi olması en mantıklı olanıdır. çünkü hedef ulaşmak istediğin konumdur. sen imkansız hedefler koyarsan oraya ulaşamayacağını herkes bilir. yani kısacası olmayacak duaya amin demeye gerek yoktur.

1

10 sene sonraki hedef yerine bir sonraki levele hazırlık yapmak, başarı oranınızı artıracaktır.

0

aslinda gercekci olmalidir. yani bir zengin olacagim hayali ile ilk once su sirkete girmek icin cabalamam lazim demek cok buyuk fark var. yani hayalleri daha ulasilir hale getirirsen daima bir adim otesini hayal edebilirsin. gerciii... instagrami, facebook'u kuran kisiler bu kadar zengin olacaklarini bilmiyorlardi ama suan dunyanin en zenginleri arasindalar. yani zengin olmayi hedeflemek icin oncelikle yapilabilir adimlarla ugrasmalisin. anlatmak istedigim oydu. cok ucuk olmamali hayaller. hedef odakli olduklarinda daha kisa zamands ulasilabilir kivama geleceklerdir.