0

bence galatasaray biz aitler ki takım tutuyoruz mesala ben galatasaray babam fenerbahçe annem ekmek spor kardeşim beşiktaş diğer ufağım hatay spor öyle boy boy dizilmiş bulunmaktayız babam hep maç olduğu zaman maç izlemeye benide gotururdu çok eğlenceli geçerdi cümbür cevaaat herkes oradaydı futbolcular çok güzel top oynuyorlar erkek oldaydim bende futbolcu olurdum bir tane abım var futbolcu zaten hatay sporda oynuyor kendisi onunla aiylecek gurur duyuyoruz uzun boylu kendisi eline top ayakkabıları çok yakışıyor eeeee kime cekmis babasına tabiiler bu kadar cevap yeter

0

yani bu soruyu farklı cevaplar verilebilir türkiye ligi'nde diye soruyorsan mesela son sezon galatasaray ama ondan önceki 2 sezonda meyhane beşiktaş çok güzel top oynuyordu bir de trabzonspor benim hoşuma gitmeye başladı zannedersem bu seneye damla vuracaklar gibi geliyor ama tabi bu belli de olmaz avrupa'da bakacak olursak eğer yani 167 sene öncesi guardiola çalıştırırken barcelona çok güzel top oynuyordu bu sene daha çok iyi olur pul iyi top oynuyor akıcı da oyun tarzları var

0

şuan buna objektif bir cevap vermek gerekirse tabii ki galatasaray. fenerliyim ve umarım seneye böyle olmaz diye umut ediyorum. gayet iyi transfer yapıyorduk, galatasaray pek birşey yapmazken birden seri diye bir futbolcu getirdiler ve gayet kaliteli bir futbolcu. tebrik etmek lazım, güzel bir başarı yakaladılar. seneye fenerin şampiyon olacağını düşünüyorum. umarım öyle olur diyelim artık :d

0

tabiki de galatasaray boşuna tutmuyoruz bu takımı ;)

0

bence en iyi footboolu oynayan takım galatasaraydir

0

en iyi futbol oynayan kulüp geçen sezon şampiyonlar ligi şampiyonu olan ingiliz premier ligi ekiplerinden liverpool'dur, akıcı dikene giden bir futbol anlayışı ile göze hoş gelen bir futbol sergilemişti ve hakkıyla da şampiyonlar ligi kupasını havaya kaldırmıştı.kendi liglerinde ise yıllardır süregelen şampiyonluk özlemine son veremeseler de ligin son haftasına kadar şampiyonluk mücadelesi vererek adeta manchester city'e korku salmışlardı son baştan sona dek ama lig kupası özlemini dindirememişlerdi, bu yıl yine premier lig sampiyonluğu yarışında yer alacakları kesin gözüyle bakılıyor.geçen yıl ligimizde en iyi futbol oynayan takım galatasaray oldu ve 8 puan geriden gelerek ligin sonunda şampiyon olarak ligi göğüsledi, umarım bu sezon ülkemizi şampiyonlar liginde başarıyla temsil eder.tüm zamanların en iyi futbolunu oynayan futbol takımı ise ispanya milli takımıdır çünkü barcelona'nın dünya futbolu üzerine etkisini bıraktığı 2009-2010 sezonu ile, 2010 dünya kupasında güney afrika'da izleyenleri büyülemişti adeta ve peri masalı 2012 avrupa şampiyonasında da devam etmişti.o zaman ki kadroda barcelona'nın orta sahasının beyni olan xavi ve iniesta, ispanya'nın başarılarında en büyük etken olarak göze çarpmıştı.bu şekilde dünya futbolunda oyunuyla birlikte dikkat çeken takım pek hatırlamıyorum.

0

bence dünya da en iyi futbol oynayan takım real madrid türkiye de de galatasaray

0

bence dünya genelinde barcelonadır
türkiye de galatasaray bence

0

bana göre tarihin en iyi takımı ne kadar sevmesem de 2009-2010 yıllarındaki guardiola'nın teknik direktörlüğündeki barcelona idi.pep guardiola, barcelona'ya gelmeden önce takım, adeta dökülüyodu.o zamanın teknik direktörü frank rijkaard, takımı kötü oynatmasının yanı sıra yine o zamanların büyük topçusu ronaldinho ile araları açılmıştı, brezilyalı yıldız ise italya'da milan'ın yolunu tutmuştu.hem takımın en iyisi ronaldinho'yu takımdan göndermesi, hem ligde real madrid'in altında ezilmek, hem de üst üste gelen kötü sonuçlar rijkaard'ın koltunu sallatmaya başlamıştı.özellikle rijkaard'ın barcelona'daki son maçında şimdi hatırlayamıyacağım da deplasmanda la liga daki ekiplerden biri ile oynuyorlardı, 4-0 farkla hezimet bi sonuç almışlardı rijkaard'ın son maçıydı o artık yeter demişlerdi.ondan sonra zaten 2008 yılında takıma eski efsane yıldızlardan pep guardiola gelmişti.açık konuşmak gerekirse kimse bu kadar iyi bir taktik adamı olucağını düşünmüyordu onun. çünkü belli bir deneyimi yoktu, başarısı yoktu. aynı zamanda o yıllarda alt yapıdan a takımda oynamaya başlayan lionel messi ise izleyenleri büyülüyodu.19 yaşında ilk el clasico sunda hat-trick yaparak daha da dikkatleri üzerine çekmiştir.tabi kadroya dikkat çekecek olursak o yıllardaki kadronun ilk on birdeki dokuz topçunun, barcelona altyapısından çıkması büyük başarıdır.yani tamam,pep guardiola'nın payı büyük eyvallah, ama kadro da baya iyiydi.o sene santiago bernabeu da real madrid ile oynadıkları maçta ezeli rakiplerini 6-2 gibi tarihi bir farkla yenmişlerdir.la liga'da adeta eze eze şampiyon olmuşlardır o sene rahatça.ispanya kral kupasını da müzelerine götürmüşler, şampiyonlar ligi finalinde ise manchester united'ı messi ve henry'nin golleriyle 2-1 devirip klüpler bazındaki en büyük kupayı müzelerine götürmüşlerdir.tüm kulvarlara el koymuşlardır. bu arada bu maç, cristiano ronaldo ile messi'yi ilk defa karşı karşıya getiren maç olarak tarihte yerini almıştır.barcelona sonraki yıllarda yine güçlüydü yine kupalara ambargo koymuştu evet, ama o 2009-2010 yılındaki barcelona'ya, tarihteki en iyi takımların hepsini getirin hepsi hiçbiri o barcelona ile kafa tutuşamaz diye düşünüyorum.
türkiye'den bahsedicek olursak, arkadaslarımız beşiktaştan bahsediyorlar ama bence türk futbol tarihindeki en iyi takım tabiki 2000 yılındaki galatasaray'dır.ve ilginçtir ben o galatsasaray'daki ruhu 2011-2012 yılındaki takımda ve kadroda görmüştüm.şansımıza o yıl avrupaya katılamamıştık ama lige ambargo koymuştuk. 12 'ye yakın derbide sadece bir yenilgi almıştık.2012-2013 yılındaki takım zaten baya iyiydi ama o kadro iki üç yıl daha aynı kalsaydı, şampiyonlar liginde çeyrek finalle yetinmeyip daha büyük başarıya gideceğimizi düşünüyordum.tabi derin saray devredeydi dağıttılar takımı... galatasaray'ın en büyük düşmanı yine kendisidir, içindeki liseli hainlerdir.bakalım bu sezona da gümbür gümbür başlıcaz transferlerden belli.geçen sezon tüm baskılara, forvetsizliğe, liseli zihniyete rağmen şampiyon olduk.cimbom!

0

bence en iyi futbol oynayan takım beşiktaş . özellikle şenol güneş donemi müthiş geçti ve müthiş bir şekilde son buldu. tabi cenk tosun gidişinden sonra biraz zayıfladı açıkçası küçük büyük kayıplarda oldu. ama oyununu beğendiğin türk futbol takımı besiktastir. ailecek besiktasliyiz bu arada. dünya futbolunda da mesainin takimi benim için en.iyi.oybaysn takım. bu konuda farklı görüşler olabilir saygı duyuyorum benim görüşüm bu yönde.

0

bu konu tartışılır kişiden kişiye değişir.bana göre bayern munich sana göre baskadır baskasına göre baskadır.

0

dünya genelinde şuan en iyi futbolu liverpool ve barselona oynuyor. türkiye ye gelecek olursak çok iyi futbol oynayan yok ama yinede en iyisi galatasaray diye düşünüyorum.