0

bence herikiside insan ogrenirkende kazanmalı kazanirkende öğrenmeli diye dusunuyorum

0

bence para için çünkü eğer amaçları bilgi olsa para kazandırmayan bu tür bilgiler veren sitede var neden tutup hem para kazandiran hem de soru cevap yapan bir siteye kaydolsunlarki ben pata için kayıt oldum. ama para kazanana kadar çok şey öğrendim hakkını yemeyim sitenin. hiç hatırlamasam bile 1 kısmi aklımda kalıyor. bu da devamını getirmemek sağlıyor. bu sayede genel kültür artıyor ve dolaysıyla kişinin kendi seviyeside artıyor.

0

burada bulunan çoğu arkadaşın amacı para kazanmak. tabi bu süre zarfında zaten site içerisinde sorulan sorular sayesinde de zaten bilgileniyorsun. yani buranın amacı ikisini de karşılıyor zaten. yani zaten site yönetimi bu konuda önlemini alıyor diyelim. sitenin amacına uygun olmayan soruları kaldırıyor sorumani... herkesin içi rahat olsun bu konuda çünkü ikisi de yapılabiliyor bu sitede. hem bilgi hem kazanç...

0

bence bir çok insanın amacı para kazanmak.bilgi hep ikinci planda.çünkü hepimize daha çok para lazım.bilgi para etmiyorki.ben bilgi için buraya gelmem.hiçbir siteye bilgi için girmem.anca yorum soruları.bence bir çok kişi de böyle düşünüyor.

0

aslinda ikisini de yapiyor sorumani. neden diyeceksin simdi. siteye ilk uye oldugumda site yonetimi bize dedi ki, siteyi cöpe cevirmeyelim gibisinden seyler soyledi. yani tam olarak boyle soylemedi ama siteyi daha duzgun hale getirmek icin iste deger uretmeyrn, goygoy sorular sormayin, hepimizin hem bilgi edinip hem güzel vakit gecirebilecegimiz bir site olmasini istedigini soyledi. yani site icerisinde de boyle sorular soruluyor. bilgi iceren, ve guncel olan sorular soruluyor. yani seviyorum bu siteyi bu konuda. diger siteler gibi ne bos birakiyorlar, soru kirliligi olusuyor ne de onaylama gibi durumlari var. yeter ki diyor ki iste cok bos soru sormayin yeter. bilgilenelim, ogrenelim istiyor site yonetimi. tabi bu arada para da kazanabiliyoruz.

0

insanlar ne derse desin siz bile bu soruyu sorarken amacınız kazanmak.burda kazanç olmasa çoğu kişi burda bulunmazdı.ülkemizde genel kültüre okuma ve yazarlık işine çok önem verildiğini düşünmüyorum

1

sorumani sitesinde yani insanların ne kadar da dese öncelikle bilgi için katılmışım ben buna inanmıyorum çünkü öncelikle insan para için katılıyor tabii ki para kazanmak ile birlikte bilgi de ediliyorsun bilmediğin konuları öğreniyorsun ya da işte bildiğin bir konu açıyorsun senin sayende başkaları öğreniyor şimdi burada tek amacım öncelikle ben aileme ve çocuklarıma az da olsa bir katkıda bulunmaktır ve para kazanmaktır onun yanı sıra bilgi soruları da cevaplamak yada bilmediğin soruların cevabını almak istemek işte buradayım bilgileniyoruz hem kazanıyoruz.

0

ama tabi diğer insanları pek bilemem kimisi bilgi için kimisi de para için burada olabilir. veya ikisi birden bile olabilir..

0

benim tek amacım para kazanmaktır burada . ne kadar kazanırsam kardır benim için. kendim için burada değilim ama amacım ufak da olsa destek sağlamak..

0

benim burada oncelikli amacim para kazanmak. tabi site yonetimi de bize diyor ki zatrn siteyi cöp aiteye cevirmeyelim. bir soruya bakmak icin sitemizle karsilasan kisi (uye olmayacaksa bile) bu site ne bicim bir site demesin diye soylemisti. tabi boyle soyledigi icin mumkun oldugunca bilgi icerikli sorularda sormaya calisiyorum, guncel olaylar hakkinda goruste almak iatiyorum mesela. hepsini yapmak istiyorum. ve yapiyorum da. hem en azindan sitenin istedigi sekilde soru sormaya calisiyorum hem de bir konu hakkinda gorusler nedir diye öğrenmek istiyorum. guzel de oluyor aslinda. hem para kazaniyorsun hem de bilgi.

0

eğer bu soru vana sorulacak olursa.. günümüz türkiye'sinde kimse boşuna bir siteye girmez. kitap açıp okumuyoruz ama falanca yerde bedava mezar var deseler kola koşa gideriz. diyeceğim o ki ekmek aslanın ağzında dediler şuan aslanı arıyoruz ama ortada ne ekmek var ne aslan var..

0

ben hem para kazanmak için hemde kafa dağıtmak için giriyorum buraya güzel oluyor tabi zaman geçiyor saat 12 olmuş nasıl geçtiğini anlamadım burda.

0

bence insanlar ikisini de kazanmak için buradalar. yani şu şekilde, gelen kişi para kazanıp çıkarım ümidinde geliyor, ancak para kazanırken üstüne bilgi sahibi de edinip çıkıyor. çünkü altın sorular kısmında cidden bilgi edinebileceğiniz sorular oluyor. bunların cevaplarını da internetten öğrenip burada özet geçerek hem para hem de bilgi sahibi olmuş olursunuz.

0

bence her ikisi de hem bilgiye dinliyorsun hem para kazanıyorsun hem bu site diğer sitelere göre daha iyi para veriyor ve sohbet muhabbet de olduğu için zamanda geçiyor

0

bu durum benim için iki türlü de işimi görüyor ve faydası dokunyor. hem bir türlü kazanç alıyorum işimi görüyorum ve diğer türlü de kültürel zenginliklerimiz i öğreniyorum ve bilgi sahibi oluyorum okulda ve hayatta yani yaşam da işimi görür diye umuyorum bu şekilde düşüncelerim.

0

para kazanıp harçlık yapmak icin girmistim ama hem ögreniyor hemde kazanıyorum teşekkür ederim sorumani ekibi.

0

genel kültürüme güvendiğim için buradaki sorulara rahatlıkla cevap verebiliyorum. yani amacım genel kültür değil para kazanmak

0

para kazanmak.dilenciden tek farkımız klavyemiz

0

benim amacım para kazanmak. zaten kazanç olayı olmasa buraya gelmezdim ben. :) ufak tefek bir iki birşeyimin parasını karşılarım buradan kazandığım paralarla diye düşünüp de kayıt olmuştum. ama tabi sırf para kazanacağım diye de sitede oluşan havayı bozmamaya çalışıyorum. yoksa sorumu sorar geçerim. alırım 2 kuruşumu cebime koyarım yani... her ne kadar kazanç için burada bulunuyor olsam da, sitenin seviyesini düşürecek bir soru sormamaya çalışıyorum... cevaplarımı da mümkün olduğunca soruyla alakalı olacak şekilde uzatmaya çalışıyorum... sırf uzatacağım diye daha başka yerlere girmemeye çalışıyorum... yani en azından para kazanıyoruz şurada. onu da layıkıyla kazanalım değil mi. :d normalde iş hayatında işimizi nasıl düzgün yapmadığımızda patron tarafından kovulma olasılığımız var, bu sitede de aynı şekilde. işimize özen göstermeliyiz.

1

ben ilk olarak para kazanmak için geldim ama şu anda hem bilgi paylaşımı hem de para kazanma ikisi içinde burdayım