0

para kazanmak yani herkezin paraya ihtiyacı var bende para için burdayım.

0

her ikiside. ben ilk olarak para kazanma amaçlı üye oldum ama şimdi yeni şeyler öğrendiğim için daha çok seviyorum bu siteyi.

0

ilk amacım para kazanmak tabi. ama o vesileyle de duymadığımız, bilmediğimiz bir çok şeyi okuyup öğreniyoruz ve genel kültürümüz artıyor. bir taşla iki kuş, yani tam bir kazan kazan durumu. kaybettiğimiz vaktin bir karşılığı olmalı elbette, o da bize kazanç ve bilgi olarak geri dönüyor.

0

benim buraya katılıs amacım para kazanmak benim gibi bir çok insan buraya para kazanmak için girdi diye düşünüyorum hem para kazanıyoruz hemde bilgi ediniyoruz bence sitenin en güzel yönü bu dediğim gibi şuanki amacım para kazanmak daha sonra ne olur bilemem.

0

öncelikle borcumu kapatmam için para kazanmak tabi ki ama site kendini sevdiriyor akıcı sorular sıkıcı değil

0

kimsede cıkıp demesınkı ben genel kültür ıcın buradayım vallahı inanmam.buradakılerın hepsi para kasmak ıcın burada.normal bende onun icin buradayım.adam bos ıs yok ögrenci garıbım makarnaya talip ne yapsın.netten arada takılıp kcükte olsa bir ek gelir elde edıyor kötümü.

0

diğer yazarları bilemem ama benim buradaki ilk amacım para kazanmak. tabi bunu yaparken de bilgi öğrenmiyorda değilim yani. bu yönünü çok sevdim bu sitenin.

0

hem para kazanmak hemde öğrendiğin bilgileri burda cevap vererek değerlendirmek.

0

ben para kazanmak için yazıyorum hemde boş zamanını değerlendiriyorum

0

bazı mantıklı sorularda bilmediğğm birşey olursa internetten araştırıyorum ve öğrenmiş oluyorum. öğrenmek ve para kazanmak.

0

tabiki para kazanmak. başka ne olabilir ki ?

0

suanlik para kazanmak. belki ileride değişir.