1

kardeşim evliysen bi kaymakamlığa başvur. oradan yardım yapıyorlar. benim çevremden birçok kişi yardim alıyor. onun dışında internette hadi bilgi yarışması var.ben oraya da giriyorum. ev temizlik işlerine gidiyorum bazen. kazancı çok iyi 100 ile 150 arasında değişiyor. allah yardımcın olsun bu arada.rabbim tez zamanda sıkıntılarından kurtarsın inşallah.

0

bende onlari arastiriken bir forumda yazdim. bir abla bana dedi ki, giymedigin kiyafet varsa ikinci el olarak letgoda, dolap ve zebramo uygulamalarinda sat dedi. basks bir abla da eger yapabiliyorsan sarma borek yap sat dedi. bu sarma borek isini yapacagim ama ben. cevreye soyleyecegim. bazi dukkanlara gidecegim burqda. evinden uzak olan esnaf oluyor. onlara yemek yaptigimi filan soyleyecegim. birde kendimce bir fiyat listesi cikarscagim. bu yemek bi kadar bu bu kadsr diye. arkadaslarimdan da giymedikleri kiyafetleri toplayacsgim ben birde :d ama tabi bilecekler ne amqcla aldigimi.

0

ve kumara kupona sakın yanaşayım deme elindeki parandan da olursun iyi günler.

0

internetten yapabileceğin işler aramalısın. fakat acil sıkıştıysan ya ticaret yap ya da bir dükkanda, işte çalış ticaret derken ne demek istiyorum hemen açıklıyim. en kolayı bimden su alıp 50 kuruşa dışarıda satabildiğine 2,1.5,1 tl ye satmanı tavsiye ederim kendimde ticaretle uğraşan biri olarak bende bu yollardan geçtiğimi söyliyebilirim :)

0

yüksek oranlı bi kupon bulup iddia oyna yada yakın akrabandan borç iste.