0

şu ana kadar sorumani sitesinde 4 ödeme sorunsuz bir şekilde aldım son ödemeyi oruçtan önce talep ettim ve hemen hemen 2 ay bekledi sonunda yani yine de geçtiği cuma günü ödememizi yaptı ödeme yaptığı andan beri yine aktif oluyoruz artık yine para toplamaya başlayacağız inşallah bu 2 ay gibi ödemeleri geciktirmez yapacak diye bekliyoruz yani zaten daha önce de birçok cevabım da belirtmiştim buradan ödeme aldığımı şu anda toplam 170 lira almışım artık şu anda da 8 tl var hesapta hele bakalım ödeme limitine ulaşınca inşallah bir sorun yaşamayız.

0

cumagünü ödemelerimiz yapıldı sonunda... geç yapıldı ama sonunda yapıldı ödemelerimiz. zaten önceki cevabımda da daha öncelerden ödeme aldığımı yazmıştım. son yatan ödememle birlikte 469 tl oldu. bakalım şuanki kazancım 15 tl yi geçti. bu akşam ve yarın biraz daha uğraşmayı deneyeceğim. bakalım bundan sonraki ödemelerimizi alabilecek miyiz. asıl mesele o şimdi.

1

buradan çok ödeme aldim ama son zamanlarda bir sıkıntı var galiba. arkadaşlarımız kazançlarını alamiyorlar. şuan 2.40tle kazancım var 25tle olunca ne olucak bakıcaz artık. ödeme yapmazlarsa bizde artık siteye girmeyiz. en azından internet boşuna harcamamış oluruz.

0

daha once odeme alabildim buradan. toplamda 430 tl para cekrim ben buradan. son iki aydir odemelerimizi alamiyorduk malesef. anasayfada kucucuk bir aciklama yapmislar ama odemeleri ne zaman yapacaklar bilmiyorum. onu bekliyoruz birkwc arkadas. bakalim.