0

en çok oynadığım mobil oyun yani telefon oyunu dr car isimli araba oyunudur.

1

en cok hay day oynuyordum ama attık oynamiyorum 80. seviye yapmıştım.. bir ara da okey oynadım ve bıraktım

0

pubg
oynuyoruz
çok iyi yani bence

0

future fight. çok oynadım bu oyunu. her gün en az 1 saat oynardım. fakat üniversite sınavı sebebiyle oynamayı bıraktım.

0

bana göre pubg mobile .
gerekli stratejik olaylarjn hepsi orda yaşanıyor. türlü türlü silahlar fazla alınan eşyalar için çantalar ve daha iyisi için belirlenen seviyeler var ve takım halinde keyifli ve bol aksiyonu bir oyun.

0

mount and blade warband nedir ?
mount and blade warband aksiyon rol yapma video oyunudur. ilk açıklama ocak 2009'da türk şirketi taleworlds entertainment tarafından geliştirildi ve paradox interactive tarafından 30 mart 2010 da yayınlandı. oyun taleworlds web sitesinden ve ya steam dijital dağıtım yazılımı aracılığıyla doğrudan yüklenebilir. veya gerekli çevrim içi aktivasyona sahiğ bir dvd olarak mevcuttur.
warband altıncı bir franksiyon (the sarranid sultanate) tanıtarak siyasi seçenekleri arttırarak oyuncunun kendini hiziplerine başlama ve multiplayer modları kullanma becerisine ekleyerek orjinal oyunda genişler. oyunun yorumları çok oyunculardan oluşan övgüyle anılırdı.
oyun atlı bir savaşa odaklıdır ve okçuya kör silah kullanmak için bir pozisyondan ve ya piyade tutmasını söylemek gibi alanındaki savaş bandına emir verir.
oyundaki ana değişiklikler.
çok oyunculu yeteneği, altıncı bir hizip olan sarranid sultanate ' yi ve yeryüzündeki haritanın yeniden düzenlenmesini içeriyordu. siyasi seçeneklerin getirilmesi , oyuncuların efendileri etkileyip bayanlarla evlenmesine izin verir ve hizalanmamış bir oyuncunun bir kasabayı ve ya kaleyi ele geçirmesi ve hiziplerine başlaması mümkündür. oyun, savaşta yeni ve ya değiştirilmiş animasyonlar ile birlikte biraz geliştirilmiş grafikler içeriyor.
çok oyunculu modu
rpg'yi ve harita elemanlarını tek oyuncu modundan kaldırır, bunun yerine direkt dövüşe odaklanılır.multiplayer maçları en az 2 oyuncuya kadar hitap edebilir, seçilen hiziplere dayalı olarak iki takıma bölünür.okuçuluk süvari ve piyade gibi 3 genel çağdaş askeri türü temelinde , tüm oyunculara dengeli bir "şablon" karakterleri verilir. karakterler , seçilen hizip için mevcut ekipmanları satın alarak özleştirilir. çok oyunculu kibritlerde denarları kazandıktan sonra daha iyi ekipman satın alınır. bir oyuncunun çok oyunculu ve tek oyuncu karakterleri arasında hiç bir bağlantı yoktur. ve çok oyunculu karakteri seviyelendirmenin veya özelliklerini şablonlardan değiştirmenin hiç bir yolu yoktur. warband'ın orjinal sürümünde sekiz çok oyunculu mod mevcuttur.çoğu birinci şahıs atıcı oyunlarında bulunan modlara benzer ancak ana oyundaki kale kuşatmaları gibi diğer modlar da dahil edilmiştir. bazı değişiklikler ilave oyun modları sağlar.
bu sebepten dolayı warband oynadım

1

bir dönem 101 plus okey oynuyordum sonra bıraktım. boşuna zaman kaybı ve gözlerimi boşu boşuna agritiyorum diye. daha bilgi içerikli şeylere yöneldim. sorumani sitesi gibi hem bilgi içerikli hem de kazanç elde ediyorum.