0

eve internet bağlatmak peder ders çalışmıyoruz diye bağlatmıyor bende burdan para kazanarak parayı denklemeye çalışıyoruz kardeşimle birlikte. 80 tlye bağlatılıyomuş daha ucuzunu bulamadık.uğraşıyoruz bakalım

0

şuan canım çok şıkılıyor ve bilgisayar da oyunlar oynamak ve gezmek istiyorum

0

kendi isimi kurma dusuncelerim var ama iste malum parasizlik. kredi cekeyim desemm... daha ne kurqcagima dair bir fikre sahip olmadigim icin suan bosluktayim diyeyim. ne yapacağımı bilmiyorum. buradan en azindan bir miktarini cikarir miyim diye dusunuyorum ama en az şöyle bir 1 ay kadar hic dur durak bilmeden doeulara cevap yazmam gerekir. en azindan paranin bir kismini cikarabilirim böylelikle. her gun sabah ise gider gibi 7 de baslasam. aksam 12 de biraksam acaba kac lira kazanirim. yarin boyle deneyeyim bakalim kac tl kazanacagim bu sekilde. umarim kayda deger bir para kazandirir da, ugrasmama deger. en azindan vergi levhasidir, oda kaydidir o tarz seylere gider burqdan kazandigim para. hatta suanda 27 lirayi daha yeni gectim. sifir paradan baslamayacagim en azindan.

0

valla doyasiya psra harcayasim var ama.. iste.. parasizligin gozu kor oldun. :d :d iste napalim. bari suan biraz para kazanayim surada diyorum, ileriki gunlerimizde harcariz ederiz brlki. 20 tl yi grctim suan. bari bugun 25 tl yi tamamlasam da diorum odeme talebi versem diyorum suan. umarim bugun odeme talebi veririm de hatfaya pazartesi ya da saliya kadsr yatar diyr umit ediyorum.

1

sabah kalktığımdan beri kahvaltı hazırladım eşim işe gitti kızım dershaneye gitti ve 2 küçük çocuğun da şu anda yatıyor ben de ona gittiğinden beri bu siteye takılıyorum ve şu anda canım öyle bir kahve yapmak istiyor bir türk kahvesi yapayım diyorum bu cevabı vereyim sonra kalkayım işte canım şu anda en çok bir türk kahvesi içmek istiyorum.