0

paraya bu anlam yüklendiği sürece önemi büyük olur. paramız olmadan maalesef hayati gerekliliklerimiz bile yerine gelmiyor. yaşayamıyoruz bile. her ne kadar paranın önemi yok şu bu dense de biraz şov bence. maalesef var ve buna günümüz şartlarında ülkemizde kolay ulaşamıyoruz. malum ekonomik krizde olan bir ülkeye göre ise fazla saçma harcamalarımız var. tuhaf tabi.

0

parayı bulan lidyalılar,paranın derdini çeken biziz. bazı insanların dini imanı para olmuş hayatlarını paraya adamışlar. para için her pisliği her kötülüğü yaparlar. en kötü insanlar paraya aşık olan insanlardır. paranın hayatımızda pek bir önemi yok. (herkes için değil tabi.)

1

valla kardeşim bu devirde para o kadar önemliki ayağını attığın yer para.bugun hastaneye gittim inancın olsun karnımı doğru düzgün doyuramadim. herşey ateş pahası. poset paralı,tuvalet paralı,su paralı. o anlamda para herşey olmasa da çok şey diyebilirim.

1

aslında peki bir önemi yoktur. sonuç da bu dünya da paranın olmadığı zamanlarda oldu. parayı önemli kılan tek şey kapitalist sistemdir.