1

valla banada ödeme olmuyor dendiği için artık aktif olmuyorum halada olmayı düşünmüyorum ödemeler olursa bilgilendirin lütfen bizde eski güveni alalım ve devam edelim simdi sadece arada girip son durum ne ödemeler yatmaya başlamıştır belki diye bakıyorum . hiç değilse bir zaman bildirmişler inşallah hakkınızı alırsınız çünkü gerçekten insanların bir emeği var ortada . eğer site devam etmeyecekse bile son ödemeleri yapsın öyle bitirsin insanların vaktini çalıp parayı yatirmayarak olmaz böyle hakka girmek.

1

aynen kardeşim ben de seninle aynı fikirdeyim yani iki aydır ödememizi bekliyoruz ödememizi yapmadan bizden aktif olmamızı beklemesinler. çünkü biz ödeme almadan bir daha onlara hiç güvenemeyiz zaten bir kere güven sarstı mı artık geri gelmez zaten söz verdiği gibi yazı paylaştı haftada ödemeler yapılacaktı yapılmadı artık bu da ne oluyor yani onlara güvenmemiz anlamına geliyor eğer onlara bir daha güvenmemiz istiyorsa ödemelerinizi yapsın ona göre biz de aktif olmaya çalışırız biz ödemeyi almadan asla aktif olamam ben sadece arada bir girip hele param yatırılmışmı yatırılmamış veya bir duyuru bir açıklama var mı yok mu ona bakıyorum.

1

ödemeler yatmadığı için aktif olamıyoruz çünkü emeğimiz boşa gideceğini düşünür olduk. anlamadım ki niye yatmıyor habire bakıp bakıp çıkıyorum ama hala yatmamış. yatsa da aktif olsak. yatmadığı için doğru düzgün bakmıyorum bile. sorumani artık bu işe son verse iyi olur yoksa site hep böyle pasif kalır.