0

sorumaniden daha öne ben 7 (yedi) kez ödeme aldım. allah bereket versin. amin

0

evet ben bir kere ödeme aldım güvenilir bir site fakat bu son zamanlarda galiba sıkıntı var.ikinci odememde baya bekledim dün yattı.

0

ben iki defa aldim sadece. ondan sonra bir sure giremedim siteye malesef. uzun bir aradan sonra ilk kez bugun girdim. bakalim bugun biraz ugrasmak istiyorum sitede.

0

sorumani sitesinden 4 defa ödeme aldım uzun bir aradan sonra ödeme yapmadılar bugün 5 ödememi aldım buradan inşallah bundan sonra bu kadar ödemeleri geciktirmez yani sonuçta ödeme yapan bir sitedir bir daha bu duruma düşmesini kimse istemez.

0

ben drfalarca odeme aldim bu siteden. iste en son 2-2.5 aydir odeme yapilmiyordu, bugun yapildi odemelerimiz. bu zamana kadar, bugun yatanla beraber, 469 tl odeme aldim buradsn. işte bugun yatan parayi 2 ay once yatirmis olsalardi bu surede de aktif olup 600 tl yi coktan gecerdim acikcasi.

0

sorumaniden birçok defa ödeme aldım ama iki aydır ödemeler yapılmıyor. hepimiz bundan şikayetçiyiz. ödemeler yapılacak dendi ama hala ödemeler yapılmadı. umarız ödemeler yapılır.