0

evet evet bana da geldi. hatta ilkten dedim biri herhalde yanlışlıkla hesabıma para mı gönderdi acaba.. sonra baktım sorumaniden gelmiş. ama ayıp yaptıkları ya.. ben ne zamandır bekliyordum. baktım gerçekten maillerime kimse dönmüyor ben de siteden vazgeçmiştim. yatırdıkları iyi oldu. güvenim sağlam ama yine de ya bir sonrakinde de aynı şey olursa diye tereddütte kalıyorum ben hala. 25tl bile olsa saatlerimi harcıyordum burada ben. düşünüyorum ve bileğimin hakkıyla kazanıyordum.

0

kesinlikle melekanne1, bizlere deselerdi ki suan odemeleri yapamayacağız diye aciklama yapsalardi biz bu siteyi birqkmaz, mumkun oldugunca site para kazansin diyr hem reklam tiklar hem de site icinde oldufundan daha fazla aktif olmaya calisirdim. siteye destek olmaya calisirdik acikcasi. sorumani yoneticilerinin sessiz kalmasi ve 2.5 ay boyunca odemelerin yapilmamasi bize siteye girmemek olarak yansidi. açıkcası hivbir aciklama yapilmamasi bircok uyede guveni sarsmistir. simdi cogu kisi siteye acaba odeme talebi verdigimde yine uzun sure beklenir mi acaba diye bir dusunceye kapilacagiz acikcasi. bu hatalarini telafi edebilmeleri icin sote yoneticilerini is basina cagiriyorum ben.

0

evet şu anda ben de hesabıma baktım da ödeme yapılmış çok uzun bir süre sonra o kadar soru paylaştık o kadar mesaj gönderdik bir açıklamada bulunamadı lar sadece açıklaması geçen hafta içinde ödeme yapılacak diye vardı açıkçası yani o kadar meraktan stresten sonra yani evet yatırdı bir nevi keyfimiz geldi ama artık bundan sonra nasıl güveneceğimizi de bilmiyor çünkü en azından ödeme yapmasa bile üyelerine bir açıklama yapmak zorundadırlar bir iki ay beklemek zorunda değildirler evet diyeceklerdi elimizde para yok ya da para elimize geçmedi bu ay ödemenizi yapmayacağız bizde anlayışla karşılardık tabii ki ama maalesef öyle bir açıklama da yapmadı sadece sessiz kaldılar yani yine de sağ olsunlar yine yatırdı sonunda.