0

valla bugüne kadar saçımı kaç kere boyattim pek hatırlamıyorum. ama çok olmuştur. özellikle biz kadınlar değişik istediğimiz zaman veya canımız sıkkın olduğu zaman direk saç boyu ve renk değişikliğine giriyoruz . bu bize kendimizi daha iyi rahatlamış ve öz güven sahibi yapıyor. kendimizi daha çok seviyoruz . o yüzden kadınların geneli sık sık renk değişikliğine gidiyor. özellikle bir kere boyayınca yok dibim geldi renk attı derken ardı arkası kesilmiyor.

0

genel renklerin hepsini denedim kızıl ve tonları siyah kumral kahvrengi ve tonları sarı ve tonları . uçuk renklere boyatmadım. saçıma sürekli bakım yapıyorum tabi mecbur. hala saglıklı sağolsun düzenli kestiriyorum. v farlı renklere boyamıyorum artık.

0

bugüne kadar saçımı iki üç renge boyattım. ve boya değdirdiğim için saçıma aşırı pişmanım. allahtan hepsi aktı gitti de çok şükür 3 senedir pırıl pırıl saçlarım. biri açık kahve diğeri kızıldı diye hatırlıyorum. ancak onun öncesinde de bir açtırma işlemi yaptırmıştım. saçlarım civciv sarısı olmuştu ve bir hafta kadar falan öyle gezmiştim. leş bir görüntüydü ya.. kaşlar siyah saçlar civciv sarısı. iyy!