1

heyecan nasıl bastırılır?

yarın hoşlandığım bey ile ortak bir nişana gideceğiz ve ben çok heyecanlıyım şimdi başladı heyecanım sizce nasıl kendimi sakinleştirebilirim ? yarın giyeceklerimi hazırlayıp duruyorummm

3 cevap
0

pina ve sunshine çok teşekkür ederim :) bu arada heyecanımı bastırmasam da zaten nişana aynı arabayla gidiyoruz ondan sonrasında farklı yerlerde oturuyoruz o yüzden sorun olmuyor :)

1

bu durumda hecanlanmak kadar doğal başka bişey yoktur herhalde. ama nacizane fikrim şu, anın tadını çıkarmaya bak. bırak heycanın görünsün bu kötü bişey değil bu aksine değer verdiğin anlamına gelir zaten. şöyle düşün heycanlı olsan nolur biri bunu farketse nolur sen mutlu olduğun yerdesin bırak duygularını yaşmaya bak.

3

insanlar heyecanlandıklarında kimi zaman kalp krizi geçirip ölebilirler. bu sebeple heyecanı bastırmak gerekmektedir. bunun için; el ve yüzün soğuk su ile yıkanması gerekmektedir. çikolata yemek sakinleştirir. adrenalin yükselmesine ve heyecanlanmaya sebep olan olayın etkisini azaltmak için ortam değiştirmekte fayda vardır. başa masaj yapmak iyi gelir. tuzsuz ayran içilmelidir.