1

kopyaladığın diye uyarı geldi bantlanamazsın ama dikkat etmen gereken şeyler var yani kopyala yapıştır ya da yanlışlıkla da olsak kopyalamak yasak olduğu için ama birkaç kere uyarılır sonra eğer uyarıya uyumazsan hesabın kapanır bence şu anda sorumani sitesi yani bunun farkında bile değil çünkü yeni katılan üyeler her bir sorunun altında 33 cevap aynı şekilde kopya içerik olarak cevap yazıyor benim bir tane sorun da tam 21 tane cevap hem de öyle uzun cevaplar yazmıştı yani sormani sitesi herhalde bunların farkında değil ya da sitenin çalışması için mi ses çıkartmıyor herhalde bu kişiler uyarımı almıyor yani bugün sordum birçok sorun altında sadece bir kişi en az 5000 satır yazmış aynı konuda sanki kendisi yazmamış robot yazmış gibi demek ki bu kişiyi uyarı almıyor ya da uyarıyı dikkate almıyor ama seninki yanlışlık olduğu için bantlamazsın çünkü ilk başlarda ben başladığında birkaç defa benim de öyle başıma geldi ben de uyarı aldım ama sonradan devam etmeyince düzeldi.

0

uyarı sonuçta banlanmazsın bence banlasaydı hemen banlardı uyarmazdı.

0

hayır adı üzerinde uyarıyor seni ama istediğin kadar yap kopyalanmıyor herkes hakkıyla yapsın yazsın bence en mantıklısı o

0

hayir, oyle uyari alanlar banlanmaz. ama bir dahakine dikkat et. birde bir sitede cevap arastirdiginda oradaki yazinin aynisini gecirme, o da kopya icerik sayiliyor. devamli yaparsan banlanirsin.