0

bı cevap 1 kuruş artık sen düşün ne kadarda birikir

0

sorumani sitesinde ne kadar çok soru cevapladığın değilde cevapladığın soruların ne kadar çok uzun cevapladığın önemlidir. bu yüzden daha çok kazanmak istiyorsanız daha uzun cümleler kurmalısınız. kurduğunuz cümleler anlamsız olmamalı.

0

hayir daha yeni katildim ve parami cekemdim cunku daha 25 tl olmadi

0

bu ne kadar uzun ve anlamli yazarsan o kadar fazla para alirsin yani 1cevap su kadar para verir diyemeyiz

0

verdiğin cevaplara göre değişiyor fakat şöyle söyliyeyim 1 saate yaklaşık 1
türk lirası kazanıyorsun yani 25 saate 25 türk lirası kazanırsın tabi ki bir de cevapları uzun tutarsan daha fazla gelir elde edebilirsiniz

0

bence her sorudan yüzde 90 15-20 kuruş kazanırsın buda demek ki 20 kuruşla 100 soru cevaplarsan 20 tl bazı soruların ceaplarını uzun tutarsın ve 25 tlye 100-150 cevapta ulaşırsın bence kolay bir yöntem ama sourların cevaplarını uzatmak gerek. her cevap uzun olacak diye birşeyde yok kararında tutmak gerek . fikrim böyle. ha son olarak sorulara sakın yalan yanlış cevap verme. bu tür cevaplarda direkt banlanıyorsun.

0

yani simdi o cevaplarin uzunluuna bagli. her soeuya uzun uzun cevap verip kutucugu doldururum diyorsan, hemen hemen cevap kutucugunu sonuna kadar cevapla doldurdugunda 28-30 kurus arasi birsey. hadi 28 olsa bile 100 cevap vermen lazim en az. ama iste her cevabin cok uzun olmaz. cunku buradaki sorularin bazilarinin crvabini uzatamiyorsun. soruya yazabilecegimiz cevap tek cumlelik oluyor o da 1 kurus filan getirebiliyor. ysni sen suna ortalama 300-400 cevap yazdiginda en az 25 tl ye ulasirsin. o da en az yani.