1

pop şarkıcısı olmak istiyorsan etkileyici bir sesin ve sahnede dans kabiliyetinin iyi olması lazım :)

1

öncelikle ses tabikide sonra da fizik önemlidir

1

şarkıcı olmak diye bir tabir zaten yanlış. sanatçı olmak vardır ki o da icra edilen sanatın istendiği gibi dışa vurumunda meydana gelen bir durumdur. sadece sesi güzel olan bir insan sanatçı olamaz. kulağının olması gerekir. kulaktan doğma bilgilerle bir şey yapamaz, bilgi birikimi gerekir. solfej bilmeyen adama şarkıcı ol dersen bildiği gibi okur sadece. bu şarkının nüansları nerde diye sormazlar mı adama

0

en başta duru bir sesin olması gerekiyor.bu ne yazikki eskilerde kaldı.simdi bı yerlerini açıp fiziği güzel olan herkes popstar nereye gidiyoruz nasil bir müzik anlayışı çıktı ortaya bilmiyorum.

0

şarkıcı olmak için öyle çok o büyük özelliklere sahip olman gerekmiyor sadece sesinin güzel olması yeterli

0

sesin güzel olmalı enm başta bide bu hayatta şansının olması lazım diye lazım düşünüyorum

0

utanma, çekinme. güzel bir sesin varsa, sürekli şarkı söyle. herkese duyurana kadar söyle. başarının sırrı çok çalışmaktır.

1

şarkıcı olmak isteyen birisi öncelikle sesini terbiye etmelidir, bunun için ses ve diksiyon derslerine gitmeli, şan dersi eğitimi almalıdır. ve yine müzik eğitimi almalı, ritim tutmayı öğrenmeli, notaları bilmeli, solfej dersi almalıdır.

1

sahne hakimiyeti,ses kalitesi, icra edeceği müzik dalının kaidelerine hakimiyeti gibi özellikleri olmalıdır. ayrıca söz ve beste yapmak gibi yan özelliklerde popülaritesini artırır.

1

şarkıcı olmak için birinci şart ses güzelliği ikinci şart ise gönül güzelliği sesiyle mest edip gönlüyle fet etmeli dinleyenleri

1

şarkıcı olmak isteyen birinin özellikleri öncelikle sitesinin çok güzel olması gerekir ve ses eğitimi alması gerekir müzik aletleri notalarını bilmeleri gerekir bilmiyorsa o konuda yardım ve kurs almaları gerekir ama her şeyden önce sesinin güzel olması gerekir.