0

bugünlerde en çok hangi tür şarkıları dinlersiniz?

çok dinlediğiniz şarkıyı özetler misiniz?

3 cevap
0

ben müzik dinlerken ruh halime göre dinliyorum. örnek verecek olursak canım sıkkın olduğu zamanlar hüzünlü daha ağır şarkılar açıyorum. eğer neşeliysem ona göre müzik açıyorum. bana kalırsa dünyanın her yerinde böyledir. mesela bir düğünde hüzünlü bir şarkı açılmaz. o atmosfere gitmez. genelde rap ağırlıklı müzik dinliyorum. spor yaptığım sıralarda ise daha çok motivasyonumu yükseltecek müzikler dinliyorum.

0

bu aralar ayben adlı şarkıcının sen kimsin adlı şarkısını dinliyorum. avlu dizisinde çalmıştı bu şarkı. anlamlı bir şarkı olduğunu düşünüyorum.

0

bugünlerde en çok dinlediğim şarkı ve dilime dolandı şarkı gesi bağlarında dolanıyorum şarkısıdır.
gesi bağlarında dolanıyorum yitirdim yarimi aman aranıyorum
bir çift selamına güveniyorum gel otur yanıma hallerimi söyleyim halimden bilmiyor ben o yari neyleyim gesi bağları'nda gelsin geçilsin kurulsun masalları rakı konya içilsin herkes sevdiğini alsın seçilsin atma anam atma şu dağların ardına kimseler yanmasın anam yansın derdime of gesi bağlarında üç top gülüm var hey allah'tan korkmaz sana bana ölüm var ölüm varsa şu dünyada zulüm var gel otur yanıma hallerimi söyleyim halimden bilmiyor ben o yari neyleyim bugünlerde en çok bu şarkıyı söylüyorum.