0

bugünlerde sanki site hareketlendi gibime geliyor?

bugünlerde sanki yazarlar daha çok bu siteye takılıyor.

4 cevap
0

insanların işleri var zamanlarını sosyal medyada ya da oyunlarda geçirebilir ödemenin az da olsa etkisi var elbette

0

evet,ödemeler yapıldıktan sonra site adeta canlandı diyebilirim. çünkü bende ödeme yapılmadan önce aktif olmadım, ne yalan söyleyeyim yani... neden boşa kürek çekelim ki ama.

1

herkez bırazda olsa para kazanma derdınde ve bı buluş derdındeler azda olsa kazanmak için ugraşmak için tabi bıde şu var bırçok sıteler mevcut para kazanmak için herkez bır yerı degıl bırkac yerden kazanmal için 3 5 sıtede bırden kazanç saglamaya ugraşıyor bu şekilde tanıdıgım bırcok kışı var ben firsat bulup gıremıyorum ama yapanlar cok var ama bırcok sıte de resmı olmadıgı iiçin kapandı oyuzden cogu kişi aramakta demıştım belkıde sıteler kapandıgı için buraya yonlendıler ben 3 aydr burdayım mesela ama yapamıyorum fırsatım yok ara ara gırıyorum anca yenı katılanlar cok var ama bu benım düşüncem

1

bana göre bu günlerde site bayağı hareketlendi ve sitede birçok yazar var özellikle yeni katılan yazarlar da çoktur ödeme yapıldığından beri sanırım herkes siteye takılmaya başladı ben de dahil çünkü ödeme yapmadan önce ben de artık belki bu site ödeme yapmayacak diye pek fazla takılmıyorum ama ödememi aldıktan sonra eskiden daha fazla aktif oluyorum demek ki herkes öyleymiş.