0

bu soruyu şöyle cevaplayayım zaten o döneme girmiş bulunuyoruz.suan internet üzerinden para kazanma yolları epey gelişmiş durumda bu konuda bilgi isteyenlere yardımcı olabilirim özellikle ev hanımları için mükemmel bir seçim. ben kendimde ev hanımıyım sanal yollarla para kazandıran ve güvenli sitelerin daha yaygın olmasını diliyorum .özellikle evimi işimi esimi çocuğumu ihmal etmeden para kazanıyorum harçlığını çıkarıyorum ufakta olsa birikim yapabiliyorum. ve iki tane küçük çocuğum.var bu çok güzel bir duygu boş zamanlarımı internett üzerinden paraya ceviriyorum .

0

sanal para popüleritesi çok arttı ama tamamen buna geçilmesini yakın zamanda olanaksız buluyorum. çünkü sanal para yayılmaya başlasa da klasik yöntemler ve normal para kuru da çok hareketli ve kullanılıyor. ancak çok uzun bir süreçte çok ileri bir tarihte sanal paraya geçilebilir.

0

sanal paraya geçiş olabilir ama en az 10-15 sene sonra

0

yani olabilir sanal para ama ne kadar bir zaman sonra bilmiyorum ama sanal paralar zaten çok gündemde şu sıralar da

0

buradaki sanal para ifadesini kripto para olarak kullanmadığınızı varsayarak cevap veriyorum. evet, yakın bir tarih olmasa da bu yüzyıl içerisinde paranın cismen bir değeri kalmayacağı kanaatindeyim. kağıt paralar üzerinde orjinalliğini anlamamız için oluşturulan imgeler yerlerini bankacılık hesaplarının siber güvenliğine bırakıcak. kripto para olarak kullandığınızı varsayarak cevap verirsem ise, hayır. bunun geçici bir rüzgar olduğu kanaatindeyim.