0

dünya turu yapmayı tercih ediyorum. düğün bana çok boş geliyor hiç gerek yok düğüne ona yapacağım masrafla ya bir yere tatile giderim ya da evimde eksik olan eşyayı alırım.

0

bence dünya’yı gezmek evlenince böyle bir imkanın kalmıyor pek

0

dügun yapmak tabiki çünkü insanın hayatına ilk defa yaşayacagın bır an dünyayı her zaman gezebilirsın zaten ama herzaman dügun yapamazsın

0

dugun yapmak mi.. aman aman... kimse kusura bakmasin ama 3 saat eglenme(!) adi qltinda resmrn soygun yapiliyor. gelinligi damatligi ayri, dugyn salonu ayri, davetiyesi ayri, iste yok kuaforudur, bilmem nesidir, ev duzmesi haric cebinizden rahat 20-30 bin cikiyor. ben en uygun yollusunu dedim birde. bugun gidip 3 bin tl ye de gelinlik var 8 bin tl ye 10 bin tl ye de gelinlik var. siz birde ayrica yukseklelrden alirsaniz yaparsaniz yaptiginiz seyleri, dugun masraflari daha da artar. 3 saatlik tantana icin bu kadar masraf yapamam, yapmam acikcasi. o parayi fakir fuksraya dagitsam daha cok sevinir. madem paranizi bu kadar çop etmeye meraklisiniz, gidin direk cope birakin daha iyi o parayı. birde düğün yapicam diye kredi cekmeler fipan. arkadaslar, elinizde varsa yapin, yoksa da dugun yapacagim diye kendinizi yirtmanin bir anlami yok.

0

daha maliyetli olmasına rağmen dünya turu derim daha eğlenceli çünkü

0

düğün yapmak çünkü evlendikten sonra bir ömür beraber yaşarsın

0

hangisi daha maliyetli :) ama dünya turu her türlü 1-0 öndedir yani dünya turu yapmak isterdim