0

koplaya yapıştır zaten yapılmıyor yapmayada çalışma bence uyarı alırsn tl ın düşüp düşmedıı konusunda fıkrım yok hıc bilmıyorum yanı ama kopyala yapıştır olsaydı bende emekle bu para alınmazdı emek verılıp alınması hem daha helal kazanç olur hepımız için en dogrusuda bu bende sıte guzel yapmış emek ver kazan demış açıkca ne guzel tl düşmesı konusunda fıkrım yok ama yazıyor sonuçta dıkkat etmen gerekir kurallar bu şekilde

0

şuanlık yok hiç olmadı ve zaten bunu yapmak suçtur. herkes kendi düşüncelerini yazsa fikirlerini belirtse daha güzel sonuçta.

1

kopyala yapistir zaten yapilmiyor. ama bir siteden arastiedigijiz seyi ayni sekilde gecirmeniz de kopya içeriğe girmekte. o sebepten fazla degilse oyle yaptoginiz iki üç kere uyari alirsiniz. hala yapmaya devam ederseniz banlanirsiniz.

0

hayır böyle bir şey yapmadım. yapmam da. kazanç sağladığım bir siteden atılmak istemem.

0

sorumani sitesinde cevapları yazarken ana ekranı bakıp hakkında yorum yapabileceğim sorulara bakıp kendi fikirlerimi ve düşüncelerimle cevap veriyorum ve bazen de bilgi soruları olsa cevabını çok az bilsem internete bakıp öyle cevap veriyorum yani o da kopyala yapıştır değil bir kısmını internete bakıp elimle yaziyorum bir kısmı da kendi fikrimi ekleyip yazıyorum zaten bu sitede kopyala yapıştır yasaktır kopyala yapıştır yaptığın zaman hemen uyarı alıyorsun hatta bazen cevapları kendi elimle yazarken düzeltme de herhalde fazla basmıştım ama kopyala yapıştır olmadı yine de uyarı aldım ilk başladığımız zamanlar zaten soru burada sorduğum sorularda kendi sorularımızı bildiğim sorulardır ve onların hakkında bildiğim cevaplar hem başka siteden cevap alıp kopyala yapıştır yapsam yani o para helal değil ki çünkü başkasının düşüncelerini çalmış oluyorsun.

0

hiç yapmadım çünkü cevapladığım sorular genelde kendi düşüncemi soruyor kendi düşüncemi bir başka siteden kopyalayamam.

0

şuanlık yok fakat bir kere kelimeyi yazmaya üşendim kopyala yapıştır yaptım uyarı geldi bir kelimeden bile yani